Evita odpremiérovala svoju novinku, nechýbal Koleník či Miezga! Romantika prilákala aj Maštalírovu manželku

Necelý týždeň po pražskej premiére sa filmová novinka V lete ti poviem, ako sa mám, na motívy knihy Evity Twardzikovej Urbaníkovej, dostala aj do Bratislavy.

15.02.2022 12:10 , aktualizované: 14:40
maštalírová Foto:
Kristína Maštalírová na premiére filmu V lete ti poviem, ako sa mám.
debata

A keďže ide o romantickú komédiu, tvorcovia si nemohli zvoliť na jej premiéru lepší dátum – film predstavili 14. februára, na sviatok svätého Valentína.

660406139 Čítajte viac Premiéra novej evitovky: Kostková prišla v priehľadnej čipke, domáce dámy zatienili sexi rumunské hviezdy

Pražskú premiéru si síce autorka scenára nechala ujsť, tú slovenskú už nie. Spolu s ňou sa pred objektívmi fotografov usmievala aj režisérka novinky, Marta Ferencová a producentka Oľga Ňunézová.

Hovorí sa, do tretice všetko dobré a komédia V lete ti poviem, ako sa mám je tretím filmom spracovaným na základe knihy Evity Twardzikovej. „Z troch filmov, ktoré sme doteraz v tejto produkcii nakrútili, je tento najnáročnejší. Už v momente, keď som začala písať scenár, som cítila, že je to moja srdcovka. Písalo sa to samo,“ povedala autorka na margo scenára.

zväčšiť Spisovateľka Evita Twardzik Urbaníková (vpravo)... Foto: Continental Film
BORY-84 Spisovateľka Evita Twardzik Urbaníková (vpravo) sa tešila z kytice kvetín.

Ženské trio na premiére dopĺňali aj herecké hviezdy snímky. Nechýbala herečka Dominika Morávková, ktorá pred kamerami stvárňovala sympatickú Broňu. Zaujímavosťou je, že v komédii si zahrala aj so svojím malým synčekom Damiánom, ktorý však na premiére chýbal. Usmiatu herečku na červenom koberci vystriedal filmový David, Ján Koleník.

Herečka Dominika Morávková na premiére filmu V...
Eva Cifrová na premiére filmu V lete ti poviem,...
+15Moderátorka Nora Krchňáková so svojím partnerom.

Mužskú zostavu filmu zastúpil počas slávnostného večera aj Marián Miezga, ktorému tvorcovia v snímke dopriali za manželku českú herečku Terezu Kostkovú. Pre Miezgu išlo o prvú spoluprácu s českou herečkou. „Hral som s ňou po prvýkrát v živote a bolo to super, myslím, že sa k sebe veľmi dobre hodíme. Už prvá spoločná scéna ukázala, že hrá geniálne,“ opísal svoje dojmy z nakrúcania. Kostková síce bola hviezdou pražskej premiéry, na tej Bratislavskej sa nezúčastnila. Uvedenie filmu si ale nenechala ujsť Zuzana Porubjaková, ktorá si vo filme zahrala takisto.

Video
VIDEO: S Ivanou by som sa asi aj ja chcela rozviesť, tvrdí o postave vo filme V lete ti poviem, ako sa mám česká herečka Tereza Kostková

Okrem hereckých predstaviteľov sa v jednom z bratislavských kín počas premiéry ukázali aj pozvaní hostia. Pozornosť pútala sympatická Kristína Maštalírová, ktorú však tentoraz manžel nesprevádzal. Na novinku boli zvedaví aj manželia Juraj Čurný a Andrea či modelka Eva Cifrová, viac hostí si pozrite v našej galérii (hore).

Komédia V lete ti poviem, ako sa mám, mapuje životy partie štyridsiatnikov, ktorí sa kamarátia od detstva a dodnes sa stretávajú už spolu so svojimi rodinami. Po rokoch sa ale začínajú objavovať tajomstvá, ktoré ich životy navždy zmenia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Marián Miezga #V lete ti poviem #ako sa mám

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...