Móda z premiéry: Evita v koži, Cifrová ako mačacia žena a Morávková? Zamatom vylepšila pražskú nudu

Po hluchom období zatvorených kín sa konečne rozbehlo dianie aj na Slovensku. Z úvodu týždňa sa nieslo aj v znamení domácej kinematografie a slávnostnej premiéry jednej z noviniek tohto týždňa.

16.02.2022 00:00
BORY-87 Foto:
Herečka Dominika Morávková na premiére filmu V lete ti poviem, ako sa mám.
debata

Film V lete ti poviem, ako sa mám sa dočkal svojho uvedenia s prítomnosťou časti hereckých hviezd a tvorcov v jednom z bratislavských multiplexov. Pri porovnaní s pražskou premiérou sa Slováci uskromnili a podujatie pôsobilo viac ležérnym než spoločensko večerným dojmom. Niektoré dámy napriek tomu počas premiérového večera zabodovali.

Herečka Dominika Morávková na premiére filmu V...
Eva Cifrová na premiére filmu V lete ti poviem,...
+15Moderátorka Nora Krchňáková so svojím partnerom.

Herečka Dominika Morávková je určite jednou z nich. Jedna zo slovenských členiek medzinárodne obsadenej romantickej komédie dorazila na slávnostné premietanie v nohavicovom kostýme s dramatickou farebnosťou smaragdovozeleného odtieňa. Zamatový dezén odevu dodával stylingu noblesný nádych, blondínka bola zároveň decentne upravená a nalíčená a celkovo pôsobila veľmi elegantne a príťažlivo. Bol to o poznanie vyváženejší a lepší look ako v prípade spomenutej pražskej premiéry, kde práve šikovná Slovenka ťahala pri českých dámach za kratší koniec. Nuž, zdá sa, že v Bratislave si vylepšila svoje módne renomé.

zväčšiť Herečka Zuzana Porubjaková (vľavo) a Kristína... Foto: Continental Film/Profimedia
pjimage Herečka Zuzana Porubjaková (vľavo) a Kristína Maštalírová.

Na premiére nechýbala ani herečka Zuzana Porubjaková, ktorej ležérnemu stylingu síce nemožno veľa vytýkať – platí však tiež, že ani niet čo ospevovať. Čierny základ nohavíc a topu s miernym riasením pod krkom doplnený károvaným oversized sakom s vyhrnutými rukávmi, jednoduché lodičky, ako dramatickejší prvok použité visiace pozlátené náušnice. Nie je to žiaden prešľap, ale možno kvalitnejšie ušitý model oversized saka a napríklad žiarivá farebnosť namiesto usadlého kára by celkový dojem povýšili.

660406139 Čítajte viac Premiéra novej evitovky: Kostková prišla v priehľadnej čipke, domáce dámy zatienili sexi rumunské hviezdy

Spisovateľka Evita Urbaníková, ktorá stojí za príbehom a predlohou, príjemne prekvapila voľbou čiernych šiat s dĺžkou tesne pod kolená a efektom koženého dezénu. Zaujme detail plisovania na rukávoch, prepásanie vylepšuje definovanie postavy. Hoci šaty môžu pôsobiť na prvý pohľad akýmsi „office“ dojmom, ich dezén, ale aj voľba lodičiek s hrubším podpätkom im dodala spoločenskejší charakter. Celkový look by ešte o kúsok lepšie vyznel s efektnejšou úpravou účesu.

maštalírová Čítajte viac Evita odpremiérovala svoju novinku, nechýbal Koleník či Miezga! Romantika prilákala aj Maštalírovu manželku

Office náladou – alebo po slovensky výstižnejšie „kancelársky“ – pôsobili aj úpletové šaty s bočným rozparkom v spojení s čiernymi semišovými čižmami tesne pod kolená, v ktorých sa na premiére objavila Kristína Maštalírová. Manželke herca Tomáša Maštalíra nebudeme vyčítať kombináciu či farebnosť – tie sú akurátne a fungujú. Aj snaha o odľahčenie looku s výraznejším previazaným a voľne visiacim opaskom je chvályhodná. Celkový dojem však zostáva na nerozhodnej polceste a to je v prípade Maštalírovej trošku prekvapením, zvyčajne vyberá totiž rozhodne a s ukážkovým výsledným efektom.

zväčšiť Playmate Eva Cifrová (vľavo) a spisovateľka... Foto: Continental Film
pjimagde Playmate Eva Cifrová (vľavo) a spisovateľka Evita Twardzik Urbaníková.

Jeden z najprekvapi­vejších lookov večera však na premiéru „priniesla“ bývalá playmate Eva Cifrová. Jej čierny nohavicový overal so zvonovými nohavicami trošku evokoval náladu kostýmu a ĺa mačacia žena. Túto grafickosť vyvážila Cifrová kabelkou aj lodičkami s výrazným špicom – stále veľmi populárnym prvkom, ktorý sa do súčasnej módy vrátil z 90-tych rokov. Jednoducho uhladené vlasy a telové líčenie vytvárali zaujímavý kontrast s minimalistickým a pritom efektným lookom.

Video
VIDEO: Tereza Kostková o filme V lete ti poviem, ako sa mám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Eva Cifrová #Dominika Morávková #Kristína Maštalírová #Evita Twardzik Urbaníková #V lete ti poviem

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...