Božsky! Tak vyzerá trojnásobná mama Lively na módnej šou... a bruško? Ako fitneska!

Ktohovie, koľkokrát týždenne vyskočí na bežiaci pás, alebo zamieri do posilňovne - jedno je však isté, Blake Lively má špičkovú formu.

17.02.2022 00:00
Blake Lively, Michael Kors Foto: ,
Herečka Blake Lively a módny dizajnér Michael Kors.
debata

Americká herečka bola jedným z celebritných hostí, ktorí sa v utorok večer objavili na newyorskej prehliadke dizajnéra Michaela Korsa. Už samotný príchod 34-ročnej blondínky bol neprehliadnuteľný – keď manželka Ryana Reynoldsa vystúpila z automobilu, vyzeralo to ako na Silvestra. Atak bleskov a svetiel reflektorov na kamerách pripomínali silvestrovský ohňostroj.

Modelka Irina Shayk na prehliadke značky...
Herečka Blake Lively a módny dizajnér Michael...
+10Modelka na prehliadke značky Michael Kors,...

Lively si na módny večer vybrala model zložený zo skráteného topu nad pupok, puzdrovej sukne a kabátika – všetko zladené v nežnej pastelovo modrej farbe. Samozrejme, išlo o kreáciu z Korsovej tvorby a módny návrhár si lepšiu ambasádorku ani nemohol želať. Trojnásobná mama a miláčik amerického televízneho publika (najmä vďaka popularite seriálu Gossip Girl) vyzerala skrátka božsky.

Video
VIDEO: Blake Lively očarila pred prehliadkou Michaela Korsa Zdroj: Profimedia

Zdá sa pritom, že americká hviezda „ťahá šnúru“ ukážkových lookov – aj minulý týždeň sa herečka stala centrom pozornosti, keď sa objavila na slávnostnej muzikálovej premiére The Music Man na Broadway. Vtedy volila nohavicový overal s hlbokým dekoltom od dizajnéra Sergia Hudsona.

Toho najnovšiu kolekciu už program módneho týždňa v New Yorku ponúkol hneď v úvode. Okrem toho mohli zástupcovia módneho priemyslu a celebrity vidieť napríklad prezentácie značiek ako Proenza Schouler, Carolina Herrera či LaQuan Smith.

Julia Fox, LaQuan Smith, prehliadka, New York, týždeň módy Čítajte viac Po mesiaci rozchod! Julia Fox dala Westovi zbohom v 'šatách pomsty' - fíha, tá je sexy!

Na poslednej menovanej módnej šou s kolekciou na sezónu Jeseň/Zima 2022 sa objavila aj herečka Julia Fox. A dokonca v úlohe modelky. Jej sexy vzhľad v čiernych šatách s prestrihmi označili niektorí komentátori ako „akt pomsty“ raperovi Kanye Westovi, ktorý sa s ňou po krátkom romániku rozišiel. Viac si pozrite v odkaze vyššie.

New York bol tiež miestom predvádzania nadčasových kabátov, inšpiráciu od Katie Holmesovej či Umy Thurmanovej nájdete tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #prehliadka #forma #bruško #Michael Kors #sexy

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...