Úchvatná! Mačacia žena na premiére Batmana vyrazila dych... kuk, na ten sexy detail

Príbeh netopierieho muža sa už dočkal niekoľkých filmových spracovaní, ďalšie prichádza v týchto dňoch.

24.02.2022 12:30
Zoe Kravitz, premiéra, Batman Foto: ,
Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent vyzerala úchvatne.
debata

Na slávnostnej premiére v Londýne však nepútal najväčšiu pozornosť Batman, ale jeho „mačacia žena“ – herečka, ktorá túto slávnu komiksovú postavu stvárnila.

Nie je to nik iný ako Zoe Kravitz, dcéra hudobníka Lennyho Kravitza a herečky Lisy Bonetovej, ktorá sa stala skutočným magnetom na červenom koberci. Sošná kráska, ktorá je ambasádorkou parfumu Opium z dielne Yves Saint Laurent a ambasádorkou značky Saint Laurent, sa obliekla do modelu práve z dielne francúzskeho módneho ateliéru.

Herečka Zoe Kravitz na filmovej premiére...
Herečka Zoe Kravitz v kreácii Saint Laurent...
+7Robert Pattinson pózuje fotografom v Londýne na...

Tubová kreácia, ktorá zvýraznila jej štíhle telo, disponovala netradičným detailom, prestrihmi v oblasti poprsia, ktoré dodávali šatám rafinovaný sexepíl. Celkový výzor Kravitzovej bol skrátka úchvatný – hrdinka známa tiež zo seriálu Veľké malé klamstvá jednoducho bodovala na plnej čiare.

zväčšiť Herec Robert Pattinson a jeho kolegyňa Zoe... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Robert Pattinson, Zoe Kravitz premiéra, Batman Herec Robert Pattinson a jeho kolegyňa Zoe Kravitz spoločne na premiére filmu Batman v Londýne.

Londýnski fanúšikovia, samozrejme, čakali aj na svojho nového Batmana, ktorého stvárňuje herec Robert Pattinson. Niekdajšia hviezda ságy Twilight sa podľa prvých reakcií premiérového publika a kritiky zhostil úlohy Batmana s veľkou cťou a mnohých možno jeho nová poloha prekvapí.

NY Premiere of Hulu's "High Fidelity" Čítajte viac Diváci utekali z kina pre sexuálne scény! Čo o nich hovorí Kravitzovej manžel?

Prekvapilo však tiež to, že na premiére chýbal herec Colin Farrell. Ten si vo filme zahral zloducho Penguina (Tučniaka), pričom už prvé zábery z nakrúcania spred roka ukázali, že írskeho fešáka spozná pod výrazným maskovaním len málokto. Zostavu na červenom koberci však doplnil herec Andy Serkis či jeho kolegovia Paul Dano a Jeffrey Wright. Po londýnskom premietaní by mala nasledovať ešte jedna veľká americká premiéra.

Do kín, aj tých slovenských, príde nový Batman budúci týždeň, 3. marca 2022. Pozrite si trailer, ktorý je veľkým lákadlom tohto nového príbehu.

Video
VIDEO: Zoe Kravitz uchvátila na filmovej premiére. Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Robert Pattinson #Batman #Colin Farrell #Saint Laurent #Zoe Kravitz

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...