Z Tyriona Lannistera je Cyrano: Dinklage vtipkuje, môže za to moja manželka!

Svet televíznych fanúšikov ho bude asi navždy vnímať ako Tyriona Lannistera z megaúspešnej Hry o tróny. Herec Peter Dinklage však prichádza v novej úlohe. A prsty v tom má vraj jeho manželka.

01.03.2022 02:00
Peter Dinklage, Erica Schmidt Foto: ,
Herec Peter Dinklage a jeho manželka, scenáristka Erica Schmidt na premiére filmu Cyrano v New Yorku.
debata

Päťdesiatdvaročný herec pred pár dňami v New Yorku na špeciálnom premietaní predstavil film Cyrano (ktorý sa už premieta nejaký čas vo vybraných kinách). Film je, samozrejme, založený na klasickom príbehu, ktorý dobre pozná aj slovenský filmový či divadelný divák. Scenáristka Erica Schmidt sa inšpirovala aj muzikálovou verziou, na ktorej v minulosti tiež pracovala.

Hlavný hrdina v podobe drobného Dinklagea a jeho polovičky dorazili na newyorské premietanie ruka v ruke. Už pár dní predtým populárny americký herec vyslovil niekoľko humorných poznámok na to, že dostal hlavnú úlohu v najnovšom projekte svojej manželky. „Rozhodne to nenapísala pre mňa. Akurát sa prihodilo, že som bol v tej chvíli v miestnosti a nemal som žiadnu prácu,“ citoval Dinklagea portál Newsweek.

Herec Peter Dinklage prichádza na špeciálne...
Herečka Haley Bennett na premietaní filmu...
+2Herečka Haley Bennett v kreácii Dolce & Gabbana...

Dodal tiež, že si myslí, že jeho žena Erica vždy píše o perfektnej verzii jeho samého. „Ale takej perfektnej verzii, ktorú by si želala ona sama. Ale nie, asi je veľmi egoistické odo mňa, čosi také povedať. A istým spôsobom aj nezdravé,“ doplnil ďalej vtipkujúc.

40-41 Cyrano  c  imdb Čítajte viac Recenzia: Najznámejší bitkár a milovník znovu ožíva

Vo filme režiséra Joea Wrighta sa však podľa prvých reakcií kritikov predvádza Peter Dinklage v ukážkovej hereckej forme. Na premiére v New Yorku po jeho boku, samozrejme, nechýbali ani ďalší herci – medzi nimi Kelvin Harrison Jr. či herečka Haley Bennett a, samozrejme, režisér Joe Wright. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #manželka #Peter Dinklage #Cyrano

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....