Oslnivejšie garde si Reynolds želať nemôže! Lively ako víla, Garner očarila v čiernej

Streamovacia platforma Netflix chrlí jeden hviezdny hit za druhým, veľkorozpočtové filmy nie sú výnimkou. Ďalší z nich, novinka The Adam Project sa dočkala premiéry. Samozrejme, podporenej prítomnosťou hviezdnych mien.

02.03.2022 00:00 , aktualizované: 10:19
Ryan Reynolds a jeho očarujúca manželka Blake... Foto: ,
Herec Ryan Reynolds a jeho očarujúca manželka Blake Lively v kreácii Atelier Versace.
debata

Na slávnostnom premietaní v Los Angeles sa objavilo niekoľko svetových hviezd – pozornosť pútal najmä Ryan Reynolds, pre ktorého ide už o ďalší film z produkcie Netflixu, kde stvárňuje hlavnú rolu. Reynolds neprišiel sám a aj vďaka svojmu očarujúcemu garde, manželke Blake Livelyovej, mal o pozornosť postarané.

Lively síce vo filme nehrá, no keď sa objavila na červenom koberci v pestrých šatách pastelových tónov z dielne Atelier Versace, málokto sa pozrel iným smerom. Niekdajšia hviezda hitu Gossip Girl vyzerala príťažlivo, sexy a veľmi zvodne. Spokojný úsmev na Reynoldsovej tvári napovedal zvyšok.

Ryan Reynolds a jeho očarujúca manželka Blake...
Šéf filmového oddelenia platformy Netflix Scott...
+6Herci Hugh Jackman (vľavo) a Ryan Reynolds...

Lively však nebola jedinou známou a aj oslnivou dámou večera. Vo filme The Adam Project si totiž zahrala aj čoskoro päťdesiatnička Jennifer Garner a jej o pár rokov mladšia hollywoodska kolegyňa Zoe Saldana. Hoci obe stavili v pondelňajší večer na čiernu farbu, na zábadu to nebolo. Naopak, elegantný look v šatách Alexandre Vauthier veľmi svedčal práve Garnerovej, nenútene, rafinovane aj elegantne pôsobila Saldana zase v šatách od značky Saint Laurent.

zväčšiť Herečka Jennifer Garner v kreácii Alexandre... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Garner Herečka Jennifer Garner v kreácii Alexandre Vauthier.

Novinka z produkcie Netflixu, ktorú prišiel podporiť aj šéf filmového oddelenia pre globálnu tvorbu Scott Stuber (s krásnou manželkou Molly Simsovou) sa dočkala aj prítomnosti ďalších hviezd. Viac si pozrite v galérii.

Blake Lively, Michael Kors Čítajte viac Božsky! Tak vyzerá trojnásobná mama Lively na módnej šou... a bruško? Ako fitneska!

Film The Adam Project sa na Netflixe objaví 11. marca. Príbeh v réžii Shawna Levyho prináša príbeh pilota cestujúceho v čase (Reynolds), ktorý sa spojí so svojím mladším ja (Walker Scobell) a zosnulým otcom (Mark Ruffalo), aby sa vyrovnali so svojou minulosťou a zároveň zachránili budúcnosť.

Video
VIDEO: Blake Lively na premiére filmu The Adam Project. Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Blake Lively #Jennifer Garner #Zoe Saldana #Ryan Reynolds #The Adam Project

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...