Oscarová diva o svojej 'tučnej' podobe slávnej vrahyne: Zostala som ohromená!

Len pred pár mesiacmi šokovali verejnosť zábery z nakrúcania televízneho príbehu o známej americkej vrahyni. Hlavnú hrdinku stvárnila držiteľka Oscara Renée Zellweger a vďaka maskovaniu bola nespoznateľná.

03.03.2022 00:00
Renée Zellweger Foto: ,
Herečka Renée Zellweger na premiére miniseérie The Thing About Pam.
debata

V pondelok večer sa konala slávnostná premiéra televíznej minisérie nazvanej Thing about Pam a slávna blondínka už bola vo svojej zvyčajnej podobe. Oblečená do elegantného kostýmu, upravená, pôvabná a štíhla ako prútik. Zellweger, ktorá v minulosti viackrát pre rolu ochotne pribrala, či naopak schudla, si tentoraz mohla pomôcť protetickým kostýmom a maskovaním tváre. Sama prezradila, že ju uveriteľnosť jej masky ohúrila.

Renée Zellweger uviedla novinku The Thing About...
Zľava: Judy Greer, Glenn Fleshler, Suanne...
+2Herečka Renée Zellweger a jej kolega Josh Duhamel.

„Bola som ohromená,“ opísala pre ET herečka prvú reakciu, keď sa vraj videla pred zrkadlom v maske svojej postavy Pam Huppovej. „Dnes už dokážete dosiahnuť veľa vecí, ale netušila som, že by to mohlo byť až takéto výnimočné,“ pokračovala Zellweger. Zároveň však doplnila, že v žiadnom prípade by si diváci nemali myslieť, že celé to bolo len o nosení „tučnej masky“.

zväčšiť Herečka Renee Zellweger stvárnila hlavnú úlohu... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
638080653 Herečka Renee Zellweger stvárnila hlavnú úlohu v pripravovanom seriáli s názvom The Thing About Pam, kde hrá vrahyňu Pam Huppovú.

„Myšlienkou je byť presná, ideo bola presnosť,“ vysvetlila pre americké médiá 52-ročná herečka. „Myslím si, že najmä v prípade rozprávania tohto príbehu bolo naozaj dôležité čo najviac sa podobať na Pam Huppovú, pretože sa nám zdá taká známa, vyzerá ako niekto, koho rozpoznávame a koho poznáme.“

Už o pár dní bude mať očakávaný seriál premiéru na obrazovkách NBC a okrem „nespoznateľnej“ Zellwegerovej v ňom diváci uvidia aj Judy Greerovú či Josha Duhamela. Ani oni nechýbali na premiére, obrázky z ktorej si pozrite vyššie. Lákadlom na príbeh môže byť zase trailer, ale aj skutočné pozadie príbehu slávnej americkej vrahyne, namiesto ktorej do väzenia šiel nevinný človek.

638080653 Čítajte viac Spoznáte túto slávnu oscarovú divu? Neuveriteľné, pre novú rolu sa zmenila o 50 kíl

Pam Huppová brutálne zavraždila ženu menom Betsy Faria a za toto zabitie nespravodlivo odsúdili jej manžela Russa. Príbeh sa sústreďuje na obdobie roka 2019, keď vyšetrovatelia pochopili, že pri hľadaní vraha urobili chybu a keď bola americká vrahyňa odsúdená na doživotie bez možnosti skrátenia trestu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #Renée Zellweger #maskovanie #vrahyňa #Pam Hupp

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....