To je ale zvodná mačička... Ženská hviezda Batmana znovu ako magnet, mohli za to tieto šaty!

Aj v slovenských kinách sa už od stredy premieta nové filmové spracovanie príbehu o Batmanovi. Na newyorskej premiére, ktorá sa konala v utorok večer, snímku uviedli všetky hlavné hviezdy.

03.03.2022 10:00
Robert Pattinson a jeho kolegyňa Zoe Kravitz Foto: ,
Herec Robert Pattinson a jeho kolegyňa Zoe Kravitz predstavili v New Yorku nového Batmana.
debata

V centre pozornosti bol, samozrejme, herec Robert Pattinson – nový predstaviteľ netopierieho muža, ktorého obsadenie pútalo pozornosť od počiatku. Reakcie filmových kritikov hovoria jasne, tvorcovia urobili dobre, že si vybrali niekdajšiu hviezdu ságy Twilight. Popri Pattinsonovi je však projekt nabitý známymi hereckými menami. Pred kamerou sa objavil John Turturro, Andy Serkis a, samozrejme, nehodno zabudnúť na Zoe Kravitzovú.

Herec Robert Pattinson a jeho kolegyňa Zoe...
Herec Colin Farrell sa objavil na slávnostnej...
+7Bývalá profesionálna tenistka Venus Williams v...

Kedysi najmä dcéra slávneho otca, dnes však už hviezda sama za seba, ktorá prejavila svoj herecký talent vo viacerých projektoch – Kravitz stvárnila v novom príbehu Mačaciu ženu. Už počas londýnskej premiéry minulý týždeň pritom táto útla štíhla kráska zaujala svojím zjavom na červenom koberci a v luxusných šatách Saint Laurent. Teraz sa jej to podarilo opäť.

zväčšiť Herečka Zoe Kravitz v kreácii Oscar de la Renta... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Zoe Kravitz v kreácii Oscar de la Renta Herečka Zoe Kravitz v kreácii Oscar de la Renta na premiére filmu The Batman.

Kravitz vzala svoju rolu doslova a požiadala tvorcov z módneho ateliéru Oscar de la Renta, aby pre ňu vytvorili šaty inšpirované jej mačacou postavou. Výsledok je jasný na prvý pohľad, obrysy mačacích hláv z čierneho zamatu, ktoré zahaľujú poprsie, zvodná šnurovačka, ktorá odhaľuje kožu na hrudníku, štíhla silueta – skrátka aj tieto šaty (podobne ako model s prestrihmi od Saint Laurent) priniesli 33-ročnej rodáčke z Los Angeles poriadnu dávku pozornosti.

Robert Pattinson, premiéra, Batman Čítajte viac Pattinson ešte nemal taký strach s novým filmom. Potom si pozrela Batmana jeho láska a...

Producenti dúfajú, že pozornosť si uchmatne aj samotný film a že zarobí (aj napriek nie ešte úplne stabilizovanej situácii v kinách) milióny. Komiksové príbehy sú veľkým lákadlom a príbeh DC Comics o Batmanovi patrí medzi tie najlákavejšie.

Mimochodom, Pattinson si zahral netopierieho muža ako nástupca po mnohých svojich hviezdnych kolegoch. V minulosti Batmana stvárnil napríklad Ben Affleck, Christian Bale, Val Kilmer, George Clooney či Michael Keaton. Už najbližšie dni ukážu, či sa niekdajší miláčik tínedžerského publika ujal role so cťou.

Video
VIDEO: Zoe Kravitz na premiére filmu Batman v Londýne Zdroj: Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Robert Pattinson #Batman #Zoe Kravitz #Oscar de la Renta

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...