Heidi Klumovej televízia nestačí! Sexy mama spieva a vtipkuje o škrekľavom hlase

V spoločnosti hudobných hviezd sa v stredu večer ocitla známa nemecká rodáčka Heidi Klum. Poviete si, je žiadaná celebrita a muž je hudobník, to je predsa jasné... ale zdá sa, že je za tým aj čosi viac.

07.03.2022 00:00
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz. Foto: ,
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz.
debata

Štyridsaťosemročná blondínka, ktorú americké publikum pozná najmä z televíznych zábavných programov a reality-šou ako porotkyňu, má zjavne aj spevácke ambície. Len deň po slávnostnom galavečere Billboard Women in Music Awards sa objavil vonku debutový singel štvornásobnej mamy – skladba Chai Tea with Heidi, v ktorej spieva po boku rapera Snoop Dogga.

Manželia Ciara a Russell Wilson prišli na...
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz.
+10Raperka Saweetie predvádzala svoj silikónový...

Na YouTube je už aj videoklip (nájdete ho na konci článku) – asi nikoho neprekvapí, že bývalá tvár Victoria's Secret a slávna modelka spodnej bielizne sa v ňom vykrúca v sexy kreáciách a vyzerá naozaj zvodne.

O tom, či plánuje Klum v spievaní pokračovať, však asi rozhodne úspech novinky. Sama totiž hodnotí svoj hlas pomerne kriticky. „Ľudia si vždy robia žarty z môjho hlasu, lebo ho mám veľmi vysoko položený, trochu škrekľavý,“ uviedla v nedávnom rádiovom interview. „Ale možno mi to v tomto prípade pomohlo, nemala som žiaden problém spievať vysoko. Na druhej strane, čo je pre mňa komfortná zóna, môže byť pre veľa ľudí otravné,“ skonštatovala so smiechom v rozhovore.

Maxim Big Game Weekend Day One Čítajte viac Heidi Klum odhalila, čo sa dalo! Ale smola, zatienila ju hviezda wrestlingu - sexepílom aj TOP formou

Na cenách Billboard Women in Music Awards Nemka nespievala. Každopádne, to, čo od nej svet šoubiznisu očakáva, splnila na plnej čiare. Prišla v priliehavej sexy kreácii Moschino a vyzerala príťažlivo aj spokojne. Zdrojom toho druhého je už niekoľko rokov jej mladší manžel – krajan Tom Kaulitz, s ktorým sú zosobášení od roku 2019. Viac si pozrite vo videu nižšie.

Video
VIDEO: Heidi Klum a Tom Kaulitz na cenách magazínu Billboard. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spev #Heidi Klum #Billboard #Snoop Dogg #Tom Kaulitz

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...