Oslávi 60, ale Demi Moore stále vie zaujať! Jej dievčenský imidž v Paríži bol hotový magnet

Možno už nehrá toľko, ako kedysi, ale herečku Demi Mooreovú si stále "považuje" väčšina svetoznámych dizajnérov. Na parížskom týždni módy bola jednou z hviezd v prvých radoch.

06.03.2022 11:30
Demi Moore Foto: ,
Herečka Demi Moore na prehliadke Chloe Jeseň/Zima 2022 v Paríži.
debata

Niekdajšiu hviezdu romantického hitu Duch či snímok Nebezpečný návrh a Šarlátové písmeno zachytili fotografi na prehliadke značky Saint Laurent či o dva dni neskôr aj na prezentácii ateliéru Chloe. Moore bola nielen neprehliadnuteľná, ale pútala pozornosť aj svojím vzhľadom. Čoskoro jubilantka (hviezda oslávi tento rok okrúhlu šesťdesiatku) sa tentoraz prezentovala s mladistvým, no pomerne prirodzeným imidžom. Najmä na prehliadke Chloe vyzerala naozaj pôvabne, priam dievčensky.

Zľava: Herečky Lucy Boynton, Gugu Mbatha-Raw,...
Topmodelka Cindy Bruna na prehliadke Rochas...
+25Zľava: Modelka Adriana Lima, Madelaine Petsch a...

Pomohol určite aj úsmev a dobrá úprava pod rukami profesionálov, no niet pochýb že v prospech Demi hrá aj starostlivosť plastických chirurgov a estetickej medicíny. Hoci práve kvôli nej je herečka často terčom kritiky, má momenty, keď zásahy vidieť viac a keď pôsobí prirodzenejšie. Parížske prehliadky v uplynulých dňoch boli „prípadom číslo 2“.

zväčšiť Zľava: Modelka Adriana Lima, Madelaine Petsch a... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Adriana Lima, Madelaine Petsch a Ella Balinska Zľava: Modelka Adriana Lima, Madelaine Petsch a Ella Balinska sa zúčastnili na prehliadke Balmain Jeseň/Zimar 2022 v Paríži.

Demi Moore, samozrejme, nebola jedinou celebritou, ktorú prilákala módu. Práve naopak. Paríž bol slávnymi tvárami doslova natrieskaný. Na spomenutej prehliadke Chloé sa objavili tiež herečky Gugu Mbatha-Raw či Lucy Boynton, ale tiež tenistka Maria Šarapovová. Jej kolegyňa Serena Williams zamierila zase na šou Balmain a pre značku Off-White dokonca predvádzala.

zväčšiť Modelka Romee Strijd na prehliadke Dior... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Romee Strijd Modelka Romee Strijd na prehliadke Dior Jeseň/Zima 2022 v Paríži.

Módna šou Off-White zase do hľadiska prilákala krásnu Taylor Hillovú, Carlu Bruniovú či speváčku Rihannu, ktorá o deň neskôr vyrazila dych priehľadným outfitom na prezentácii značky Dior (viac tu).

Značka Dior už tradične hostila desiatky celebrít, medzi nimi napríklad herečky Isabellu Adjaniovú či Alexandru Daddariovú a modelku Romee Strijd. Ďalšie hviezdy, ktoré nájdete v galérii, prilákali prezentácie ateliérov Rochas, Rick Owens či Isabel Marant.

Slávne päťdesiatničky vyzerajú skvelo aj v plavkách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #Paríž #celebrity #prehliadky #týždeň módy #Chloé

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....