Svěrák v obklopení Čvančarovej a Voříškovej! Betlehemské svetlo prilákalo aj Kotka či Bartošku s partnerkami

V novom filme otca a syna Svěrákovcov, Betlehemské svetlo, sa pred kamerou stretlo množstvo českých hviezd.

08.03.2022 10:00
666954805 Foto:
Zdeněk Svěrák, Jitka Čvančarová a Tereza Ramba na premiére filmu Betlémske světlo.
debata (1)

Pod taktovkou režiséra Jana Svěráka sa predviedli Daniela Kolářová, Vojtěch Kotek, Tereza Ramba, Ondřej Vetchý, Jitka Čvančarová, Vladimír Javorský, Miroslav Táborský a mnohí ďalší. A veľa z nich si nenechalo ujsť pražskú premiéru novinky, ktorá sa konala v kine Lucerna.

Tereza Ramba s Jitkou Čvančarovou na premiére...
Vojta Kotek s priateľkou na premiére filmu...
+2JiŘí Bartoška s manželkou na premiére filmu...

Na červenom koberci sa tak po víkendovom udeľovaní Českých levov objavili známe dámy aj so svojím sprievodom. Medzi hlavné hviezdy snímky patrí Tereza Ramba, rodená Voříšková, ktorá má už spoluprácu so Svěrákovcami na konte aj z minulosti, zahrala si hlavnú ženskú rolu vo filme Po strništi bos (2017). Uvedeniu novinky predchádzala kontroverzná kampaň, ktorej hviezdou bola práve krásna hnedovláska. K filmu vznikol plagát, ktorý sa ocitol uprostred Prahy – na ňom dvojnásobná mama pózuje v Evinom rúchu. Intímne partie zakrýva žehlička, ktorú drží v ruke. Následne prišla kritika, ktorá plagát označila za sexistický (viac tu). Na slávnostnú premiéru prišla Tereza Ramba zahalená v zlatých šatách rolákového strihu, ktoré toho tento raz veľa z jej tela neodhaľovali.

Pred objektívmi si zapózovala s kolegyňou z novinky, s Jitkou Čvančarovou. Tá len pred pár dňami zaujala honosnou róbou na Českom levovi, ktorú ozdobila doplnkami vo farbách ukrajinskej vlajky. Slávna čiernovláska do Lucerny dorazila v čiernom, ruku jej, podobne ako počas víkendu, zdobila žlto-modrá stužka.

Video

Uvedenie filmu oslávil aj herec Jiří Bartoška, ktorého sprevádzala manželka Andrea Bartošková. Sám do kina neprišiel ani Vojta Kotek, po jeho boku sa usmievala pekná hnedovláska. Tá Kotka sprevádzala už počas minuloročného festivalu v Karlových Varoch.

zväčšiť Vojta Kotek s priateľkou na premiére filmu... Foto: Profimedia
666965369 Vojta Kotek s priateľkou na premiére filmu Betlémske světlo.

V dobrej nálade si film pozreli aj Daniela Kolářová, Sandra Nováková, Jaroslav Uhlíř, Václav Kopta či Jan Budař. A nechýbali, samozrejme, ani Jan a Zdeněk Svěrákovci. Zároveň s pražskou premiérou sa konala aj bratislavská, na ktorej sa zúčastnili Mária Kachútová Čírová s manželom, hudobníkom Marošom Kachútom, modelky Alexandra Gachulincová a Barbora Brušková, moderátorka Iveta Malachovská či herečka Kristína Tormová. Do slovenských kín film vstupuje 10. marca.

zväčšiť Mária Kachútová Čírová s manželom, hudobníkom... Foto: Maxic Box
BS-30 Mária Kachútová Čírová s manželom, hudobníkom Marošom Kachútom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #betlehemské svetlo #Jitka Čvančarová

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...