Country večer? Známa blondína vystavila nohy ako na súťaži fitness, 76-ročná ikona štíhly driek

Slávnostný večer venovaný country hudbe sa pod záštitou Americkej akadémie country hudby konal v americkom Las Vegas. Nechýbali na ňom očarujúce dámy. A nejedna z nich vyvolala aj patričnú pozornosť.

09.03.2022 00:00
Carrie Underwood Foto: ,
Speváčka Carrie Underwood v minišatách Dolce & Gabbana.
debata (1)

Platilo to napríklad o populárnej speváčke a niekoľkonásobnej držiteľke ocenení country hudby Carrie Underwoodovej. Známa blondínka, ktorá kariéru odštartovala vďaka účasti v americkej Superstar (American Idol), sa objavila pred objektívmi v trblietavej minikreácii Dolce & Gabbana. Nezaujala však len dĺžka (či skôr krátkosť) šiat, ale aj to, čo sa nachádzalo pod nimi. Mama dvoch detí, ktorá vo štvrtok oslavuje 39. narodeniny, prekvapila totiž vynikajúcou formou svojej figúry a nôh.

Speváčka Carrie Underwood v minišatách Dolce &...
Speváčka Dolly Parton na 57. ročníku hudobných...
+5Speváčka Carly Pearce na 57. ročníku Academy of...

Zdá sa, že veľa času trávi Underwood v posilňovni, či už na kardio, ale zjavne aj silovom tréningu. Jej opálené nohy v trblietavých sandálikoch s tenučkými remienkami napínali svaly a spevácka hviezda by ich pokojne mohla „prihlásiť“ aj do súťaže fitness.

O tom, že medzi umelkyňami country žánru sa nachádza viacero dám, ktoré sa pýšia príťažlivou a udržiavanou figúrou, presvedčila neskôr napríklad aj legenda – speváčka a moderátorka večera Dolly Parton.

zväčšiť Speváčka a moderátorka večera Dolly Parton sa... Foto: SITA/AP, John Locher
Dolly Parton Speváčka a moderátorka večera Dolly Parton sa predviedla aj v takomto odvážnom telovom overale.

Sedemdesiatšes­ťročná dáma síce najprv pred objektívy predstúpila vo večerných šatách, ktoré boli pomerne zahaľujúce, neskôr sa však prezliekla do trblietavého elastického overalu s našitými flitrami a metalickými plieškami. Výsledok? Každý mohol vidieť štíhlu a ukážkovo tvarovanú figúru dámy, ktorá síce vekovo by už mohla oddychovať v penzii, no zjavne na to nemá ani pomyslenie.

Medzi ďalšími hosťami večera (a módne neprehliadnuteľný­mi) hviezdami sa objavili aj speváčky Kelsea Ballerini či Maren Morris. Viac si pozrite v našej galérii.

Video
VIDEO: Carrie Underwood predviedla ukážkové nohy! Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

VIDEO: Slávne päťdesiatničky vyzerajú skvelo aj v plavkách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Las Vegas #forma #country #Dolly Parton #Carrie Underwood #mall.tv

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...