Cupitať na vajíčkach? Ona strach nemá! Hviezda Normal People prekvapuje odvážnym štýlom

Svojím výkonom v populárnom seriáli Normal People si podmanila nielen kritikov, ale aj divákov. Britská herečka Daisy Edgar-Jones je aj hviezdou filmovej novinky s neľahko stráviteľnou zápletkou. No boduje aj ako nová módna hviezda.

10.03.2022 00:00
Daisy Edgar Jones Foto: ,
Herečka Daisy Edgar Jones v kreácii Fendi na prezentácii filmu Fresh.
debata

Dvadsaťtriročná herečka sa posledné týždne venovala promovaniu nového filmového projektu Fresh, v ktorom si zahrala po boku amerického kolegu Sebastiana Stana. Herec, dobre známy z marveloviek ako hrdina pod pseudonymom Zimný vojak, sa tentoraz premenil pred kamerami tak, že to nie každému bude príjemné. Ako už naznačuje trailer filmu, muž, ktorý konečne po mesiacoch nudného randenia zaujme hlavnú hrdinku, má totiž pomerne nezvládnuteľné chúťky – kanibalistické.

Herečka Daisy Edgar Jones v kreácii Fendi na...
Herečka Daisy Edgar-Jones predstavila nový film...
+3Herečka Daisy Edgar-Jones v kreácii Nensi Dojaka.

Novinka pod názvom Fresh, ktorú momentálne streamuje platforma HULU, je podľa prvých komentárov šokujúcim, no filmársky a aj zápletkou mimoriadne vydareným príbehom. Dvojica hlavných predstaviteľov sa len pred pár dňami objavila aj na galavečeri nezávislých filmárov počas vyhlásenia cien Spirit Independent Film Awards a už ich samotná prítomnosť naznačila jedno – zástupcovia kritiky a nezávislej filmovej tvorby ich počinu dávajú zelenú.

zväčšiť Herečka Daisy Edgar-Jones predstavila nový film... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Daisy Edgar-Jones Herečka Daisy Edgar-Jones predstavila nový film Fresh v kreácii značky Loewe. Z nej pochádzajú aj sandále s netradičným detailom - rozbitým vajíčkom namiesto podpätku.

Zelenú však zjavne dostala pôvabná tmavovláska aj vo svete módneho priemyslu. Posledné týždne sa totiž Daisy Edgar-Jones objavila pred objektívmi v niekoľkých výnimočných outfitoch. V Londýne zaujala v kostýme z dielne talianskej značky Fendi, kombinácii širokých nohavíc a kabátika, ktorý doplnila provokatívna podprsenka.

APTOPIX People-Aniston-Brangelina Čítajte viac Selena, Zendaya či vojvodkyňa Kate: 5 žien, 5 obľúbených krémov - nájdu sa aj v bežnej drogérii!

O pár dní neskôr však objektívy magnetizovala ešte viac – herečka si totiž obliekla strieborné kožené šaty Loewe a ku nim topánky, ktoré sa dajú nazvať priam umeleckým dielom. Ich podpätok je vyrobený tak, že to vyzerá akoby nositeľka stúpila na vajíčka a rozbila ho. Samozrejme, ide o zmes kovu, plastu a kože a tieto sandále sú jedným z horúcich hitov aktuálnej sezóny.

Na spomenutom galavečere nezávislých filmárov mala v nedeľu večer potom brunetka oblečené čierne šaty so zaujímavo riešeným živôtikom a ramienkami od značky Nensi Dojaka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #móda #kanibal #štýl #Fendi #Daisy Edgar-Jones #Fresh #Loewe

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...