Pamätáte si bláznivého Feza z Tie roky sedemdesiate! Väčší fešák ako pred 20 rokmi a po boku táto kráska!

Aj medzi Slovákmi sa kedysi veľkej popularite tešil komediálny seriál Tie roky sedemdesiate. Hoci najčastejšie sa v súvislosti s ním spomínajú dnešní hviezdni manželia, herečka Mila Kunis a herec Ashton Kutcher, cestu ku sláve otvoril aj ďalším.

15.03.2022 00:00
Wilmer Valderrama a jeho partnerka Amanda Pacheco Foto: ,
Herec Wilmer Valderrama a jeho partnerka Amanda Pacheco na akcii Hollywood Reporter's Oscar.
debata

Jedným z nich bol určite aj herec Wilmer Valderrama, predstaviteľ komického Feza, ktorý bol zdrojom humoru v množstve epizód – či už skečovými scénkami, ale aj svojím signifikantným prejavom. Samotný predstaviteľ obľúbenej postavy už v čase nakrúcania zaujal diváčky, po jeho skončení sa však rodákovi z Miami podarilo ešte viac potvrdiť status fešáka a televízneho sexsymbolu.

Televízna osobnosť Heidi Klum na párty The...
Herec Wilmer Valderrama a jeho partnerka Amanda...
+2Herečka Kristen Stewart v kreácii Chanel.

Pred pár dňami sa Valderrama objavil na párty magazínu The Hollywood Reporter venovanej nominovaných hercom tohtoročných Oscarov. Málokto mohol prehliadnuť, že dnes 42-ročný herec s latinskoame­rickými koreňmi vyzerá ešte lepšie než pred bezmála 25 rokmi, keď začínal (v roku 1998) nakrúcať populárnu televíznu šou.

Jennifer Beals Čítajte viac Hviezde hitu Flashdance ťahá na 60! Pozrite sa na ňu bližšie, je to hotový zázrak prírody

Televízny hrdina s typickým lookom „latino-lovera“ sa však na slávnostnom gala neobjavil sám. Už nejaký čas je totiž šťastne zadaný s modelkou a inštruktorkou potápania Amandou Pacheco. Dvojica sa dokonca minulý rok vo februári stala rodičmi spoločného potomka, začiatkom roka 2020 (teda zhruba rok predtým sa aj zasnúbili).

Amanda, ktorá je o pár centimetrov vyššia ako jej známy partner, sa pred objektívmi predviedla v príťažlivých šatách s plisovanou sukňou. O ich ročnú ratolesť sa starala vraj v čase párty pestúnka a išlo o prvú väčšiu spoločenskú udalosť, ktorú si dvojica užila na verejnosti.

Herca Valderramu v minulosti spájali s viacerými známymi kráskami a predstaviteľkami amerického šoubiznisu. Azda najviac zarezonoval u verejnosti jeho vzťah so speváčkou a herečkou Demi Lovato. Zdá sa však, že to bola až Amanda, ktorá bola pre „bláznivého Feza“ tá pravá.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri natáčaní filmov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #párty #Wilmer Valderrama #snúbenci #Amanda Pacheco #mall.tv

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...