K Bieberovi v priehľadných šatách? Takto si užívala párty spevácka hviezdička

Známe tváre, modelky, speváčky, hviezdy zo sociálnych sietí. Na after-párty po vystúpení speváka Justina Biebera v Západnom Hollywoode sa zišli mnohé celebrity. Pozornosť na seba strhla aj speváčka Tinashe.

11.03.2022 12:35
Tinashe Foto: ,
Speváčka Tinashe na nedávnom vyhlásení Billboard Women in Music Awards.
debata

Americká hudobná umelkyňa, ktorá začínala kariéru ako herečka, bola jednou z hostí hviezdami nabitej párty. Paparazzom, ktorí striehli pred podnikom, kde sa pozvaní hostia stretli, okamžite udrelo do oka, že sa Tinashe dostavila na párty v poriadne odvážnom outfite.

Pod transparentným čiernym modelom mala 29-ročná rodáčka z Kentucky oblečenú čiernu podprsenku a výraznejšie nohavičky s vysokým pásom. Do chladnejšej noci si obliekla aspoň kabát, ktorú ju mal ochrániť pred tým „najhorším“.

Video
VIDEO: Tinashe v priehľadných šatách na párty v Západnom Hollywoode.

Pred čím však zjavne Tinashe chránená byť nepotrebovala, boli práve objektívy fotoaparátov. Podľa záberov je zjavné, že si pozornosť užívala a ochotne pózovala aj v odhaľujúcom outfite.

Niekdajšia hrdinka sitkomu Dva a pol chlapa, ktorá zabodovala u verejnosti aj kritikov najmä poslednými dvoma albumami (nahrávkami Songs for you a 333), sa len nedávno objavila aj na vyhlásení cien Billboard Women in Music Awards. Tam však bola o poznanie decentnejšia. Oblečená v šatách s výrazným grafickým vzorom. Viac si pozrite v galérii.

Manželia Ciara a Russell Wilson prišli na...
Heidi Klum a jej manžel Tom Kaulitz.
+10Raperka Saweetie predvádzala svoj silikónový...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #párty #video #priehľadné šaty #Tinashe

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....