Zamilovaný školák z Lásky nebeskej: Videli ste, akú krásku zbalil v skutočnom živote?!

V jednom z najznámejších filmov Vianoc sa ako malý chlapec musel pasovať nielen s úmrtím svojej mamy, ale aj prvou veľkou láskou ku spolužiačke.

13.03.2022 00:00
debata
zväčšiť Talulah Riley a herec Thomas Brodie-Sangster... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Talulah Riley a herec Thomas Brodie-Sangster Talulah Riley a herec Thomas Brodie-Sangster pózujú fotografom spoločne.

Hrdina hitu Láska nebeská sa v skutočnom živote zahľadel do mimoriadne príťažlivej kolegyne. A zdá sa, že iskra preskočila oboma smermi.

Herec Thomas Brodie-Sangster, ktorého si diváci asi navždy budú pamätať práve vďaka jeho detskej úlohe vo sviatočnom britskom filme, sa v piatok večer objavil na ostrosledovanej spoločenskej akcii so svojou partnerkou. Reč je o herečke Tallulah Rileyovej, ktorá nie je neznáma najmä britským divákom. Dvojica vôbec prvýkrát oficiálne vystúpila pred objektívy a potvrdila tak špekulácia, ktoré sa začali šíriť už pred pár mesiacmi. Vtedy ich v uliciach Londýna zachytili spolu paparazzovia.

Herečka Talulah Riley pózuje fotografom na...
Herečka Lashana Lynch na BAFTA Gala Dinner v...
+5Talulah Riley a herec Thomas Brodie-Sangster...

Na galavečeri, ktorá predchádzala nedeľňajšiemu udeľovaniu cien BAFTA, sa objavili ako príťažlivý pár. Dlhonohá štíhla blondínka Riley prišla v metalickej róbe so zeleným tónom od značky Galvan, jej partner a kolega sa zase navliekol do elegantného vzorovaného smokingu s motýlikom.

zväčšiť Thomas Brodie-Sangster a Liam Neeson v snímke... Foto: Universal Pictures
Thomas Brodie-Sangster a Liam Neeson Thomas Brodie-Sangster a Liam Neeson v snímke Láska nebeská z roku 2003.

Neskôr ich vraj zachytili pri bare, keď si herečka nežne oprela hlavu o ramená svojho partnera. Nechýbalo ani niekoľko bozkov. Brodie-Sangster a Riley podľa správ Daily Mail začali svoj vzťah v čase spolupráce na nakrúcaní seriálu Pistol. Odvtedy sú nerozluční.

Andres Velencoso Čítajte viac To je prekvapivý párik! Bývalý Kylie Minogue zbalil túto krásku, jej telo obdivuje celý svet

Na slávnostnej akcii sa objavili aj ďalšie známe tváre, ktoré pútali pozornosť. Medzi nimi napríklad veteránka britskej kinematografie Judi Dench, ale aj herci Tom Hiddleston, George McKay a herečky Amy Jackson či kráska z ostatnej bondovky (nová držiteľka služobného čísla 007) Lashana Lynch.

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri nakrúcaní filmov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #BAFTA #Thomas Brodie-Sangster #Tallulah Riley

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...