Selena Gomez úplne úchvatná, Kristen Stewart sexy a slávna komička? Trúfla si aj na priehľadnú čipku

Nie jedna, ale hneď dve veľkolepé filmové akcie sa konali v nedeľu večer a v noci z nedele na pondelok. Organizátori dokonca urobili rozhodnutie, aké nemá obdobu.

14.03.2022 08:40
Selena Gomez Foto: ,
Speváčka a herečka Selena Gomez v kreácii Louis Vuitton.
debata (2)

Vzhľadom na fakt, že vyhlásenie filmových cien BAFTA kolidovalo s galavečerom Critics Choice Awards, tvorcovia toho druhého sa rozhodli zorganizovať slávnostný event na dvoch miestach. Okrem Los Angeles sa zástupcovia filmovej a televíznej brandže stretli aj v Londýne. Umožnili tak hercom, ktorí sa zúčastnili na slávnostnom 75. ročníku BAFTA, aby sa následne mohli presunúť aj na event americkej asociácie filmových kritikov. Mnoho z hviezd tak počas večera mohlo predviesť hneď dva rozličné outfity.

Herečka Mandy Moore prišla na vyhlásenie cien v...
Herečka Carey Mulligan prišla na vyhlásenie 27....
+42Juhokórejská herečka HoYeon Jung v kreácii...

Móda prítomných (najmä dám) je aj to, čo bolo opäť veľkou príležitosťou na obdiv. Pred blížiacim sa oscarovým ceremoniálom sa zjavne mnohé herečky, filmové aj televízne, rozhodli poňať svoju garderóbu čo najveľkolepejšie. Výsledok zarezonoval hneď v niekoľkých prípadoch.

zväčšiť Zľava: Herečky Zoey Deutch (Alexander McQueen),... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
pjimagse Zľava: Herečky Zoey Deutch (Alexander McQueen), Ella Purnell (Valentino) a Kathryn Newton (Valentino).

Na akcii v Los Angeles, kde sa zišli desiatky hereckých hviezd a hviezdičiek, bola jednou z kráľovien večera určite speváčka a herečka Selena Gomez. Hrdinka hitu Only Murders in the Building stavila na červený model z dielne Louis Vuitton so zaujímavo riešeným živôtikom. Šaty pôvabne obkresľovali Gomezovej figúru a dodávali jej sošnosť a eleganciu. Išlo o jeden z jej najlepších „lookov“ za posledné roky vôbec.

V červených tónoch sa počas večera objavilo hneď niekoľko dám, medzi nimi napríklad Kathryn Newton (šaty Valentino) či Kaitlyn Dewer alebo Juliette Lewis. Čo sa farebnosti týka, ceny Critics Choice Awards boli v porovnaní s britským galavečerom BAFTA omnoho výraznejšie, živšie a pestrejšie.

zväčšiť Herečka Kristen Stewart vyzerala veľmi sexy v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart vyzerala veľmi sexy v kreácii Dolce & Gabbana.

Neprehliadnuteľná bola napríklad róba z dielne Gucci v kovovej tyrkysovej farbe, ktorú si obliekla herečka Jodie Turner-Smith, ale tiež model ružových šiat s asymetrickou sukňou Alexander McQueen, v ktorom prišla Zoey Deutch. Pudrová ružová na elastických šatách Prada zase nechala vyniknúť pôvaby Jasmin Savoy Brown a žiarivá limetková farba zdobila v plisovanom modeli Valentino herečku Ellu Purnellovú.

Lady Gaga Čítajte viac Móda BAFTA: Gaga v 50 metroch zamatu, Emma Watson odvážna a Salma? Slávny výstrih nechýba

Spomedzi medzinárodne slávnych mien zabodovala v tento večer aj nominovaná Kristen Stewart. Herečka, ktorá zvyčajne oblieka modely Chanel, sa tentoraz rozhodla pre trblietavé „negližé“ šaty Dolce & Gabbana a vyzerala naozaj zvodne a sexy. Ešte odvážnejšia však bola napríklad jej o takmer dvadsať rokov staršia kolegyňa Kristen Wiig. Napriek tomu, že sa blíži k päťdesiatke, sa nezľakla priehľadného modelu z čiernej čipky od značky Rodarte.

zväčšiť Zľava: Herečky Kristen Wiig (šaty Rodarte),... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
pjimage2 Zľava: Herečky Kristen Wiig (šaty Rodarte), Carey Mulligan (róba Dior Haute Couture) a Mandy Moore (Elie Saab Haute Couture).

Ku slovu sa dostala aj superluxusná móda haute couture. Šaty z kolekcií z Paríža predviedla napríklad herečka Jean Smart a jej kolegyňa MJ Rodriguez (obe vo Valentino Haute Couture), nádhernú trblietavú kreáciu s ručne našívanými krištáľmi z dielne Dior Haute Couture mala na sebe Carey Mulligan a v rovnakom ateliéri vznikli aj šaty nominovanej Thuso Mbedu. Herečka Mandy Moore sa zase predviedla v kreácii Elie Saab Haute Couture. Jeden z najextravagan­tnejších modelov však vznikol v dielni Louis Vuitton a objavila sa v ňom juhokórejská herečka YoHeon Jung. Model s postrannými aranžovanými „bokmi“, ktorý evokovoval rokokové sukne, nemusel sedieť každému, ale ak ho mohol niekto predviesť elegantne, bola to práve kráska zo Squid Game.

zväčšiť Juhokórejská herečka HoYeon Jung v kreácii... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
HoYeon Jung Juhokórejská herečka HoYeon Jung v kreácii Louis Vuitton.

Na britskej strane slávnostného podujatia sa pred objektívmi objavili dámy ako Caitriona Balfe (v nádherne minimalistickej róbe Dior Haute Couture) či herečky Hannah Waddingham a Juno Temple (obe zo seriálového hitu Ted Lasso). Prvá sa predviedla v róbe s veľkolepou sukne značky Carolina Herrera, druhá v modeli Armani Privé. Medzi hviezdy zavítala aj speváčka Lady Gaga, ktorá zase model značky Ralph Lauren z akcie BAFTA zamenila za šaty Gucci. Voľba to však nebola najlepšia, najmä pre deformovanie oblasti dekoltu, ktoré šaty spôsobili.

Viac si pozrite v našich galériách – pripravili sme pre vás bohatú nádielku z cien BAFTA aj Critics Choice Awards.

Herečka Salma Hayek zvolila na slávnostný večer...
Herečka Haley Bennett v kreácii Valentino Haute...
+22Herečka a speváčka Clara Amfo v kreácii...

VIDEO: Červený koberec cien BAFTA 2022

Video

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Kristen Stewart #Selena Gomez #Valentino #Dior #Louis Vuitton #Hannah Waddingham #Ho-yeon Jung

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...