Najprv úplná diva a potom... čo jej to urobili s prsiami? Za také šaty by väčšina žien neďakovala

Speváčka Lady Gaga mala v nedeľu nabitý večer, po účasti na filmových cenách BAFTA sa totiž musela presunúť na ďalší gala-event. Samozrejme, s novou úpravou aj outfitom.

14.03.2022 11:03
Lady Gaga Foto: ,
Speváčka Lady Gaga predviedla na londýnskej časti vyhlásenia cien Critics Choice Awards v šatách Gucci nie príliš lichotivý dekolt.
debata (4)

Vzhľadom na fakt, že vyhlásenie filmových cien BAFTA kolidovalo s galavečerom Critics Choice Awards, tvorcovia toho druhého sa rozhodli zorganizovať slávnostný event na dvoch miestach. Okrem Los Angeles sa zástupcovia filmovej a televíznej brandže stretli aj v Londýne. Umožnili tak hercom a celebritám, ktorí sa zúčastnili na slávnostnom 75. ročníku BAFTA, aby sa následne mohli presunúť aj na event americkej asociácie filmových kritikov. Mnoho z hviezd tak počas večera mohlo predviesť hneď dva rozličné outfity.

zväčšiť Speváčka a herečka Lady Gaga pózuje fotografom... Foto: Vianney Le Caer
Lady Gaga Speváčka a herečka Lady Gaga pózuje fotografom v kreácii Ralph Lauren.

Americká speváčka a hviezda hitu Klan Gucci, ktorá so svojím výkonom bola nominovaná vo viacerých prestížnych anketách, odštartovala večer na jednotku s hviezdičkou. Jej róba z dielne Ralph Lauren, na ktorú bolo použitých päťdesiat metrov zamatu a hodvábu a ktorá vraj vznikala ručnou prácou 150 hodín, vyzerala úchvatne. A rovnako aj jej nositeľka oblečená v nej a pózujúca fotografom pred vyhlásením cien Britskej filmovej a televíznej akadémie.

Herečka Mandy Moore prišla na vyhlásenie cien v...
Herečka Carey Mulligan prišla na vyhlásenie 27....
+42Juhokórejská herečka HoYeon Jung v kreácii...

Lenže, potom prišla druhá voľba a v jej prípade sa už môžeme dohadovať o tom, či výsledok bol podobne očarujúci. Speváčka vymenila amerického dizajnéra za tvorbu talianskeho návrhára Alessandra Micheleho, ktorý tvorí práve pre značku Gucci. Jeho kreácie sú často očarujúce, niekedy však s výrazným retro-nádychom či prekvapivým (a nie vždy ľúbivým) detailom. Model, v ktorom sa Gaga objavila na vyhlásení cien kritikov, sa radil medzi tie odvážnejšie.

Lady Gaga Čítajte viac Móda BAFTA: Gaga v 50 metroch zamatu, Emma Watson odvážna a Salma? Slávny výstrih nechýba

Bohatý výstrih odhaľoval výrazným spôsobom hrudník speváčky a prsia zakrývali len do oblúka vytvarované zamatové čierne košíčky. Lenže práve vďaka dekoltu bol výsledok aj opticky nie práve lichotivý. Speváčkine prednosti pôsobili spľasnuto a deformovane. Pôvab vytvarovanej siluety, ktorú pre Gagu vytvorili v ateliéri Ralph Lauren, sa v tomto prípade celkom stratil.

Herečka Salma Hayek zvolila na slávnostný večer...
Herečka Haley Bennett v kreácii Valentino Haute...
+22Herečka a speváčka Clara Amfo v kreácii...

Jedno je však isté, 31-ročná americká hudobná a herecká hviezda sa nikdy nebála originálnych a nie celkom tradičných módnych volieb. Možno teda mala ambíciu vyskúšať si počas večera obe varianty. Posúďte sami, ktorá sa vám páči viac a pozrite si naše bohaté galérie.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #Gucci #dekolt #výstrih #Ralph Lauren #porovnanie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...