Narodené v nesprávnom tele, ale dnes... Ich sny sa splnili, tieto dámy bodujú herectvom aj krásou

Vďaka projektu Pose, seriálu z pera autora Ryana Murphyho sa vo výraznej miere dostali do centra pozornosti transgender zástupkyne hereckej brandže. Väčšina z nich sa presadila aj v ďalších projektoch. Na cenách Critics Choice Awards boli neprehliadnuteľné a očarujúce.

15.03.2022 00:00
Indya Moore, Hailie Sahar, Mj Rodriguez,... Foto: ,
Zľava: Herečky Indya Moore, Hailie Sahar, Mj Rodriguez, Angelica Ross a Dominique Jackson na vyhlásení cien Critics Choice Awards.
debata

Slávnostné podujatie, ktoré sa konalo v nedeľu večer v Los Angeles a súčasne aj v Londýne, prilákalo do mesta anjelov takmer kompletnú zostavu seriálu Pose. Herečky sa narodili ako chlapci, no už odmalička vnímali, že to nie je pre nich to správne telo a postupne podstúpili nutné kroky na svoju tranzíciu (či už identity alebo pohlavia). Dnes sú z nich nielen televízne hviezdy, ale aj vzory pre mnoho zástupcov členov transgender a queer komunity. Na červenom koberci potom pútajú pozornosť svojím pôvabom, sošnosťou, eleganciou aj štýlom.

Herečka Angelica Ross na vyhlásení cien Critics...
Herečka Mj Rodriguez dorazila na akciu v šatách...
+2Herečka Indya Moore pózuje fotografom v šatách...

Azda najznámejšia z celej zostavy je MJ Rodriguez, ktorá si v spomenutom seriáli zahrala hrdinku Biancu. Je vôbec prvou transgender herečkou, ktorá má na konte cenu Zlatý glóbus – dostala ho práve za rolu v seriáli Pose. Na galavečere Critics Choice Awards sa MJ s portorikánskymi koreňmi objavila s novým účesom (teda vlastne nakratučko oholenou hlavou) a v kreácii Valentino Haute Couture. Predviedla jeden z najoriginál­nejších outfitov a tiež opäť potvrdila povesť skutočnej módnej múzy.

zväčšiť Herečka Mj Rodriguez dorazila na akciu v šatách... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Mj Rodriguez Herečka Mj Rodriguez dorazila na akciu v šatách z dielne Valentino Haute Couture.

Pred objektívmi zažiarila aj jej kolegyňa Indya Moore, ktorej fyzická krása prihrala rolu modelky v seriáli Pose, ale aj v skutočnom živote. Moore bola totiž napríklad tvárou značky Louis Vuitton a na slávnostnom galavečere sa objavila v modeli z najnovšej kolekcie značky OFF-White.

Rebecca Hall Čítajte viac Odvaha jej nechýba! Talentovaná Hall v šatách Dior, toto bol najpriehľadnejší model večera

Do tretice na cenách Critics Choice Awards nemohla chýbať ani Dominique Jackson, herečka, tanečnica, modelka a výrazný hlas transgender komunity. Prišla v fialovo-modrých šatách zdobených pštrosím perím od Pamely Rollandovej. Doplnila ju Angelica Ross a Halia Sahar. Všetky dámy sa potom stretli na pódiu, aby odovzdali jednu z cien.

Herečka Mandy Moore prišla na vyhlásenie cien v...
Herečka Carey Mulligan prišla na vyhlásenie 27....
+42Juhokórejská herečka HoYeon Jung v kreácii...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #komunita #vzor #transgender #queer #MJ Rodriguez #Indya Moore #Pose

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...