Kedysi ho titulovali Vinczeovej zajačik! Dnes? On dozrieva, Adela sa takmer nemení

Keď sa dali dokopy v čase speváckej súťaže Superstar, našlo sa množstvo médií, ktoré okamžite rozdelili úlohy a rozdali označenia. Adela Vinczeová v tom čase Banášová začala randiť so "zajačikom", písalo.

16.03.2022 00:00
debata (1)
zväčšiť Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová a Tomáš Bezdeda Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v šatách od Michaely Ľuptákovej a jej bývalý priateľ - spevák Tomáš Bezdeda.

Medzi populárnou slovenskou moderátorkou a jej niekdajším partnerom, spevákom Tomášom Bezdedom, bol pritom vekový rozdiel zanedbateľný (minimálne v súčasnom meradle a ešte viac zo šoubiznisového hľadiska!) – presne 5 rokov. Dvojica sa síce rozišla, ale zadobre zostali aj po rokoch. Dôkazom bolo aj stretnutie na nedeľňajšom finále súťaže Let's Dance, kde si bez problémov a s úsmevom zapózovali pred objektívmi.

Herečka Zuzana Vačková prišla aj v sprievode...
Moderátorka a influencerka Becca.
+17Fotografka Petra Ficová.

Zábery pred fotostenou však potvrdili ešte čosi. Žilinský rodák Bezdeda síce kedysi nosil označenie „Banášovej zajačik“ (konieckoncov, tým v prípade obľúbenej tváre relácií ako Chart Show či Trochu inak médiá operovali aj v prípade jej súčasného manžela Viktora Vinczeho), dnes však by len málokto mal pocit, že by bol po boku svojej expartnerky tým romantickým benjamínkom a mladším partnerom.

zväčšiť Tomáš Bezdeda a Adela Vinczeová, kedysi... Foto: Pravda, Robert Hüttner
Tomáš Bezdeda a Adela Vinczeová Tomáš Bezdeda a Adela Vinczeová, kedysi Banášová v časoch prvej Superstar. Po jej skončení oficiálne potvrdili svoj vzťah.

Zatiaľ čo dnes 36-ročný Tomáš Bezdeda dozrel a nevinnú chlapčenskosť vystriedal zrelší imidž aj mužný zjav, v prípade jeho bývalej platí skôr opačná úmera. Namiesto toho, aby pôsobila, že má o osemnásť rokov viac (toľko uplynulo od ich spoločného vzťahu), vyznieva to skôr opačne. Vinczeová akoby ani nestarla, stále má svoj dievčenský pôvab a určite aj vďaka pomoci štylistky a vizážistov pôsobí neustále veľmi mladistvo a príťažlivo.

Jennifer Beals Čítajte viac Hviezde hitu Flashdance ťahá na 60! Pozrite sa na ňu bližšie, je to hotový zázrak prírody

Na druhom finálovom kole Let's Dance sa objavila v bielych šatách s poodhalenými ramenami. Výsledok bol zásahom do čierneho. O móde ďalších dám si môžete prečítať viac tu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #vekový rozdiel #Tomáš Bezdeda #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...