Veľká premiéra! Marcinková žiarila, Pauhofová hádzala kyticu, Maštalír nezabudol na Ukrajinu

Do slovenských kín vstupuje dlhoočakávané pokračovanie hitu Šťastný nový rok. V pondelok večer ho sprevádzala hlavnými hviezdami nabitá premiéra. Nechýbali pôvabné herečky, ale ani mužské hviezdy filmu - podporiť ich prišli viacerí kolegovia.

15.03.2022 16:11
Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a Táňa... Foto:
Zľava: Herečka Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová a Táňa Pauhofová na premiére filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli.
debata

Medzi hosťami pondelňajšej premiéry nemohli chýbať ústredné ženské predstaviteľky. Hoci vo filme sú štyri, bratislavská premiéra sa nakoniec musela zaobísť bez herečky Antónie Liškovej, ktorá zostala v Taliansku. Trio v zložení Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková a Táňa Pauhofová ju však zastúpili patrične. Všetky tri v elegantných kreáciách, o ktoré sa postaral napríklad aj slovenský dizajnér Boris Hanečka.

Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...
Herečka Táňa Pauhofová pózuje s českým kolegom...
+28Herečka Gabriela Marcinková na premiére filmu...

Poslednú z menovaných, ryšavku Pauhofovú čakala počas večera ešte veľmi milá povinnosť. So svojím filmovým kolegom a kamarátom v súkromí, hercom Jánom Koleníkom, si totiž zopakovali „svadobný“ moment z filmu. A dopriali ho aj prítomným divákom, keď za seba do hľadiska hodili svadobnú kyticu. Toto odovzdanie svadobnej štafety odmenil potlesk a ako prezradila herečka, je rada, že mohla nakrúcať práve s Koleníkom, keďže „sme veľmi blízki priatelia roky rokúce a dobre sa nám spolu robí“.

zväčšiť Herečka Gabriela Marcinková a herec Tomáš... Foto: Peter Frolo
Gabriela Marcinková a herec Tomáš Maštalír Herečka Gabriela Marcinková a herec Tomáš Maštalír na premiére filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli.

Práve Pauhofová bola aj jednou z dám, ktorá počas večera nezabudla vyjadriť podporu Ukrajine. Spravila tak aspoň symbolickou stužkou pripnutou na fialovej blúzke od Hanečku. Pridal sa k nej aj herec a bývalý partner v súkromí Tomáš Maštalír – ten zase k čiernemu obleku volil vreckovku vo farbách ukrajinskej modro-žltej vlajky.

Táňa Pauhofová Čítajte viac Táňa Pauhofová: Svet sa zastaviť nemôže, ale sú veci, ktoré nám teraz úplne netreba

Slovenská herečka sa priznala ešte pred premiérou, že nie všetky veci sa jej zdajú byť v dnešných časoch celkom adekvátne, snažila sa byť však stopercentnou profesionálkou. „Chcem čo najlepšie odprezentovať film, na ktorí si ľudia prídu oddýchnuť,“ uviedla. Na premiére nechýbala ani herečka Emília Vášáryová, ktorá si tiež zopakovala rolu ako väčšina osadenstva, nováčikom v zostave bol napríklad herec Jozef Vajda. Nasadnúť do rozbehnutého vlaku sa mu však nezdalo náročné. „Sú to moji dlhoroční kolegovia, kamaráti, poznáme sa, takže to bolo príjemné,“ reagoval.

zväčšiť Herečka Táňa Pauhofová a jej kolega Ján Koleník... Foto: Mighty God
SNR dobro dosli premiera 01A-1124 Herečka Táňa Pauhofová a jej kolega Ján Koleník hádzali svadobnú kyticu.

Pokračovanie filmu sa prenieslo z malebných Tatier do rovnako malebného Chorvátska – ako poznamenala scenáristka a producentka Adriana Kronerová, príťažlivé lokácie sú niečo, čo priam patrí k žánru romantického filmu. Diváci sa ich dočkajú v kine viac ako dosť. Rovnako ich čaká aj Dagmar Havlová, Jiří Bartoška, Marek Vašut alebo Anna Kadeřávková či taliansky herec Marco Bonini a chorvátsky fešák Toni Gojanovič. Dvojica pánov nechýbala ani na bratislavskej premiére.

Video

VIDEO: Táňa Pauhofová o nakrúcaní filmu, vyberaní si úloh, ale aj o súčasnej situácii vo svete.

Tú si prišli pozrieť aj mnohí hereckí kolegovia ústredných hrdinov. Na premiére sa objavila napríklad Michaela Čobejová, Bibiána Ondrejková či Ján Mistrík, ale tiež moderátorka Katarína Jesenská, bývalá misska Simona Slobodníková a Romana Škamlová alebo speváčka Mária Čírová a futbalista Martin Škrtel. Viac si pozrite v našej galérii.

Medailóniky Tomáša Maštalíra, Jána Koleníka a Táni Pauhofovej si pozrite nižšie:

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Táňa Pauhofová #Tomáš Maštalír #Gabriela Marcinková #Šťastný nový rok #mall.tv

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...