Fakt jej ťahá na šesťdesiatku? Sandra Bullock prekvapí, stále si trúfne aj na...

Zdá sa až neuveriteľné, že už je bližšie ako ďalej k šesťdesiatke. Hollywoodsku herečku Sandru Bullockovú však mladistvý vzhľad neopúšťa. Výdatne jej pomáhajú aj módne voľby.

17.03.2022 00:00
NY Special Screening of "The Lost City" Foto: ,
Herečka a producentka Sandra Bullock oblečená v kreácii Stella Jean.
debata

Iba nedávno sa 57-ročná hrdinka hitov ako Nebezpečná rýchlosť či Miss Špeciálny agent objavila na filmovom festivale v Texase, aby prezentovala filmovú novinku The Lost City. Zaujal však nielen film, ale aj jeho hlavná ženská predstaviteľka. V červenom komplete od dizajnérky Stelly McCartneyovej predviedla prekvapivé prestrihy na bruchu, ktoré pôsobili tak trochu akoby si pod nohavicový kostým obliekla plavky.

Herecká dvojica Sandra Bullock a Daniel...
Herec Jared Leto na podujatí Southwest Film...
+16Herec Colton Ryan a herečka Chloe Sevingy...

O pár dní neskôr už Bullockovú čakali povinnosti v New Yorku, kam rovnako prišla hovoriť o novom projekte. Tam sa zase predviedla v originálnych šatách so vzorom značky Stella Jean a neskôr v nohavicovom komplete s výraznou farebnou kombináciou navštívila aj talk-šou moderátora Stephena Colberta.

zväčšiť Herecká dvojica Sandra Bullock a Daniel... Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Sandra Bullock a Daniel Radcliffe Herecká dvojica Sandra Bullock a Daniel Radcliffe predstavili film The Lost City.

Práve jemu sa podarilo otvoriť otázku o tom, či si držiteľka Oscara dokáže predstaviť návrat do takého hitu ako bola Nebezpečná rýchlosť – samozrejme, tým, že by nakrútila aj tretí diel. Sandra Bullock je známa svojím odmietavým postojom k pokračovaniam, hoci pár ich na konte má. Väčšinou však s mizernou kritickou odozvou, čo je možno tiež dôvod jej nechuti. Zdá sa však, že názor zmenila. „Bola by som šťastná, keby som si mohla sadnúť do akéhokoľvek auta vedľa Keanu Reevesa,“ vyhlásila s úsmevom na adresu svojho kolegu z prvého filmu Nebezpečná rýchlosť.

Najbližšie však diváci neuvidia Bullockovú s Reevesom, ale po boku hercov ako Channing Tatum a Daniel Radcliffe. Práve v projekte The Lost City. Na jeho prezentácii v New Yorku zaujal novinárov aj Radcliffe. Ako? Ukázal totiž svoju partnerku, s ktorou sa príliš nemedializujú. Viac nájdete tu.

Ikonické účesy Jennifer Anistonovej

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rozhovor #Stella McCartney #Sandra Bullock #pokračovanie #mall.tv #Lost City

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...