Kráska na červenom koberci, hviezda v novom filme a neuveríte... veď ona je dcérou tejto hereckej divy!

Hovorí sa, že jablko nepadá ďaleko od stromu. V prípade herečky, ktorá je jednou z hviezd filmovej novinky The Unbearable Weight of Massive Talent po boku Nicolasa Cagea to platí určite. Talentom aj krásou.

17.03.2022 00:00
debata
Herečka Lily Sheen na filmovom festivale v Texase. Foto: SITA/AP, Jack Plunkett
Lily Sheen Herečka Lily Sheen na filmovom festivale v Texase.

Herečka Lily Sheen sa stala pred pár dňami jednou z hviezd na filmovom festivale v Texase, kde sa konala svetová premiéra filmovej novinky. Oblečená v elegantných čiernych šatách, dokonale upravená aj nalíčená bola veľkým magnetom pre fotografov, ale aj spovedajúcich novinárov. Sheen pritom vo filme stvárnila dcéru hlavného mužského hrdinu v podaní Nicolasa Cagea. Ten na akcii nechýbal tiež, sprevádzala ho aj tehotná manželka Riko Shibata.

Herecká dvojica Sandra Bullock a Daniel...
Herec Jared Leto na podujatí Southwest Film...
+16Herec Colton Ryan a herečka Chloe Sevingy...

Premiérové premietanie filmu a prítomnosť pôvabnej Lily však zaujali novinárov nielen vzhľadom na obsah snímky, ale tiež možno tak trochu pre hviezdne korene plavovlasej herečky. Už pri priezvisku Sheen asi nejednému filmovému fanúšikovi napadne, že Lily pochádza zo slávneho hereckého rodu – faktom je, že v tomto prípade budú totálne vedľa. Teda, ak by pomysleli na amerických hercov Charlieho Sheena a jeho otca Martina Sheena.

zväčšiť Herečka Kate Beckinsale a jej dcéra Lily Sheen... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 159321101 Herečka Kate Beckinsale a jej dcéra Lily Sheen na zábere z roku 2013.

Otcom 23-ročnej herečky je však iný šikovný herec – rodák z Walesu Michael Sheen, ktorého si diváci pamätajú napríklad zo série Underworld či seriálu Majstri sexu. Ešte slávnejšia je potom jej mama. Ide o britskú herečku Kate Beckinsaleovú, ktorú rovnako diváci poznajú z hitovej série Underworld, filmu Pearl Harbour či instagramových „odvážnych“ odkazov.

Daniel Radcliffe Čítajte viac Hviezda Harryho Pottera ukázala na premiére priateľku! Veď ona je s Radcliffom už 10 rokov...

Jeden z nich však práve po víkendovej premiére filmu venovala aj svojej dcére. „Som na teba taká hrdá, Lily Sheen,“ napísala jej slávna mama s odkazom na dcérin profil. „Moje nádherné brilantné dieťa je v tomto fantastickom, elektrizujúcom a neuveriteľne zábavnom filme,“ pokračovala Beckinsale a vyzvala divákov, aby si snímku šli určite pozrieť.

zväčšiť Herec Michael Sheen a herečka Kate Beckinsale... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 415195717 Herec Michael Sheen a herečka Kate Beckinsale majú spolu dcéru Lily.

Lily Sheen sa vraj spočiatku zdráhala vrhnúť na hereckú kariéru, napokon si to však rozmyslela. Aké bolo jej rozhodnutie, ak opomenieme chválu od rodičov, posúdiť budete môcť sami už o pár mesiacov. Dovtedy snáď novinka The Unbearable Weight of Massive Talent dorazí aj do slovenských kín či na obrazovky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #Nicolas Cage #talent #Kate Beckinsale #Michael Sheen #Lily Sheen

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...