Premiéra medzi faraónmi: Fešák Isaac v sukni a jeho kolegyňa? Toto si už predsa obliekla známa Slovenka

Spoločnosť Disney+ už do sveta uviedla nejeden seriálový hit. Aj vďaka právam na projekty z komiksovej dielne Marvel tam vzniklo niekoľko seriálov s obľúbenými hrdinami. Prichádza ďalší.

20.03.2022 00:00
Ethan Hawke, May Calamawy a Oscar Isaac Foto: ,
Zľava: Herci Ethan Hawke, May Calamawy a Oscar Isaac spoločne uviedli novinku Moon Knight.
debata

Vo štvrtok sa v Londýne uskutočnila špeciálna projekcia prvej epizódy novinky pod názvom Moon Knight – príbehu, ktorý je ortodoxným komiksovým fanúšikom dobre známy, pre tých menej znalých bude asi úplnou novinkou. Pozornosť však môže pútať aj tým, že v ňom účinkuje už zosnulý francúzsky herec Gaspard Uliel, ktorý prišiel o život po nehode na lyžiach pred pár mesiacmi. Premiéry sa tak nedočkal.

Herec Oscar Isaac oblečený v značke Thom Browne.
Zľava: Herci Ethan Hawke, May Calamawy a Oscar...
+3Herečka Ann Akinjirin na špeciálnom premietaní...

V priestoroch Britského múzea sa na pozadí historickej expozície, sôch kňazov a faraónov zo starovekého Egypta a medzi pridanými kulisami predstavili jeho kolegovia – jednotlivé hviezdy televízneho projektu. Azda tou najväčšou je herec Oscar Isaac, divákom známy napríklad z nového spracovania Duny, ale tiež napríklad filmov Star Wars alebo seriálu Scény z manželského života.

Alicia Keys Performs on NBC's Today Show Čítajte viac Keď dvaja robia to isté... Alicia Keys a Lizzo sa navliekli do kvetov - výsledok? Hlasujte

Štyridsaťtriročný Isaac možno niektorých prekvapil svojou módnou voľbou – pred fotografov totiž predstúpil v pánskom obleku so sukňou od Thoma Browna. Dôvodom nie sú žiadne škótske korene, ale iba obyčajná ochota s módou sa trošku pohrať. Isaaca – amerického herca s guatemalsko-kubánskymi koreňmi – tiež často zaraďujú medzi najlepšie oblečených mužov Hollywoodu.

zväčšiť Podnikateľka s krásou Natália Selveková. Foto: TV Markíza
Natália Selveková Podnikateľka s krásou Natália Selveková.

Ani ďalšie hviezdy však na slávnostnom premietaní nezostali prehliadnuté. Jedna z nich, egyptská herečka May Calamawy, ktorá stvárňuje v projekte hlavnú ženskú rolu, zaujala na prvý pohľad vo výraznom červenom zamatovom kostýme z dielne značky Gucci. Ak sa vám zdá povedomý, nebude to tak celkom náhoda. Rovnaký totiž len pred pár dňami predviedla aj známa Slovenka – reč je o podnikateľke Natálii Selvekovej, ktorá v zamatovej červenej vyrazila na druhé kolo Let's Dance, aby podporila kamarátku Dominiku Cibulkovú. Ktorej z dvoch dám to pristalo viac? Zahlasujte v našej ankete dolu.

Seriál Moon Knight prinesie príbeh Stevena Granta (Isaac), pokojného až bojazlivého zamestnanca obchodu so suvenírmi, ktorého trápia výpadky a spomienky na iný život. Steven zistí, že má disociačnú poruchu identity a zdieľa telo so žoldnierom Marcom Spectorom. Keď sa k nim Steven/Marcovi nepriatelia zbiehajú, musia sa orientovať vo svojich zložitých identitách a zároveň sa musia dostať do smrteľného tajomstva medzi mocnými egyptskými bohmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Gucci #Oscar Isaac #Disney+ #Natália Selveková #Moon Knight #May Calamawy #Thom Browne

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...