Serena a Venus Williamsové magnetmi filmového gala, po ich boku kráľ Will! A kto ešte zažiaril?

Síce nie s takou parádou ako počas uplynulého víkendu na cenách BAFTA alebo Critics Choice Awards, no napriek tomu s početným zastúpením hviezd. Tak sa konal slávnostný večer producentskej asociácie, ktorá tiež rozdala ceny.

21.03.2022 00:00
Serena Williams, herec Will Smith a Venus... Foto: ,
Zľava: Serena Williams, herec Will Smith a Venus Williams spoločne na cenách Producers Guild Awards.
debata

V priestoroch Fairmont Century Plaza v Los Angeles sa zišli zástupcovia filmovej brandže – nielen tí, ktorí filmy točia a hrajú v nich, ale aj tí, ktorí na ne zháňajú peniaze. Pozornosť si však, samozrejme, uchmatli najmä známe tváre. Či už favoriti tohtoročnej filmovej sezóny alebo herečky a herci, ktorých popularita presahuje aj úspech jednej sezóny a konkrétneho projektu.

Herečka Rachel Brosnahan prišla v róbe od...
Zľava: Serena Williams, herec Will Smith a...
+8Herec Ewan McGregor a jeho partnerka Mary...

Medzi pozvanými nezostala prehliadnutá herečka Kerry Washington, ktorá sa objavila v príťažlivej saténovej róbe marhuľovej farby od dizajnéra Sergia Hudsona. Šaty bez ramienok s korzetovým horným dielom nechali vyniknúť jej príťažlivú postavu a odtieň zase jej tmavú pokožku. Výsledok bol nadmieru elegantný a pritom rafinovane príťažlivý.

zväčšiť Herečka Kerry Washington v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Kerry Washington Herečka Kerry Washington v šatách z dielne Sergio Hudson.

Večerný model počas akcie predviedla aj seriálová hviezda z hitu Marvelous Mrs. Meisel – herečka Rachel Brosnahan, ktorú na podujatie obliekol ateliér Michael Kors. Čierna večerná róba s prekríženým detailom v živôtiku a jemne trblietavým dezénom bola stávkou na decentnú a pôvabnú istotu.

Lady Gaga Čítajte viac Móda BAFTA: Gaga v 50 metroch zamatu, Emma Watson odvážna a Salma? Slávny výstrih nechýba

O kúsok odvážnejší bol čierny model herečky Mary Elizabeth Winsteadovej, ktorá si večernú róbu zo šifónu a tylu s hlbokým výstrihom vybrala v dielni Zuhaira Murada. Do tretica bola čierna farba kľúčovou aj pri výbere juhokórejskej herečky Ho-yeon Jung, ktorá už tradične siahla po značke Louis Vuitton. Tá s ňou nedávno podpísala zmluvu na sériu reklám a Jung dokonca otvárala parížsku prehliadku pred pár týždňami ako prvá modelka.

zväčšiť Herec Ewan McGregor a jeho partnerka Mary... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Ewan McGregor a jeho partnerka Mary Elizabeth Winstead Herec Ewan McGregor a jeho partnerka Mary Elizabeth Winstead sa objavili na vyhlásení cien Producers Guild Awards spoločne.

Zostavu hviezd na Producers Guild Awards doplnila aj známa súrodenecká dvojica – nie však zo sveta filmu, ale športu. Hoci faktom je, že životný príbeh otca Sereny a Venus Williamsovej (v hlavnej úlohe s Willom Smithom) tieto dve dámy k filmu vlastne pritiahol tiež. Snímku Kráľ Richard totiž spoluprodukovali.

Na červenom koberci sa objavili po boku Smitha (inak, horúceho favorita na Oscara) – Serena stavila na minišaty so sklíčkami vykladaným živôtikom, zatiaľ čo jej staršia sestra Venus siahla po bielej krivky zvýrazňujúcej róbe od Atelier Versace. Viac si pozrite v našej galérii vyššie. Serena a Venus striedajú jedno podujatie za druhým. Ich outfity nájdete v galérii nižšie.

Tenistka Serena Williams v šatách z dielne...
Bývalá profesionálna tenistka Venus Williams v...
+5Sestry Venus Williams a Serena Williams v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Kerry Washington #červený koberec #Serena Williams #Venus Williams #Producers Guild Awards #Rachel Brosnahan #Ho-yeon Jung

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...