Pokračovanie článku: Móda z Krištáľového krídla: Hurajová s Ďurianovou nežné v bielej, antická Barteková a prekvapenie? Víťazka Vargová

zväčšiť Viktória Vargová a Peter Bič z formácie Peter... Foto: Peter Frolo
Viktória Vargová a Peter Bič Viktória Vargová a Peter Bič z formácie Peter Bič Project získali cenu v kategórii Hudba.

Moderátorka Karin Haydu tiež patrí medzi dámy, ktoré roky pracujú s veľmi podobnými strihovými riešeniami a volia modely zvýrazňujúce driek a dekolt. Tohtoročný sa podobne niesol v rovnakom duchu, ale moderátorka a herečka príjemne prekvapila asymetriou (jeden rukáv) a tiež bohatými zlatými aplikáciami v korzetovej časti a živôtiku. Malo to nádych kreácií a ĺa Zuhair Murad či Georges Chakra, výsledný efekt pôsobil pompézne. Postarali sa o to aj šperky značky ALO Diamonds.

Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Jorge Gonzales. Čítajte viac Vinczeová kraľovala v bielej, krásna markízačka Slačková s prestrihmi na bruchu. A kto je tá dáma v červenom?

Naopak, priam minimalisticky, no veľmi žensky a rafinovane pôsobila v kontraste s Karin Haydu napríklad modelka a moderátorka Saša Gachulincová. Jej tubový model s odhalenými ramenami a volánom v živôtiku bol pôvabnou hrou na istotu. Istota, ale ešte o kúsok vhodnejšie zvolená na daný večer – to bola čierna tubová kreácia s dlhými rukávmi a metalickým dezénom, ktorú si na seba obliekla niekdajšia šéfka Markízy Zuzana Ťapáková. Potvrdila svoju povesť elegantnej a vždy dobre oblečenej dámy.

zväčšiť Zľava: Zuzana Ťapáková, Karin Haydu a Saša... Foto: Peter Frolo
Zľava: Zuzana Ťapáková, Karin Haydu a Saša Gachulincová. Zľava: Zuzana Ťapáková, Karin Haydu a Saša Gachulincová.

Jedným z príjemných vizuálnych prekvapení večera bola speváčka Viktória Vargová z formácie Peter Bič Project, ktorá získala cenu v kategórii Hudba. Jej model šiat s bohatou aplikáciou čiernych trblietavých aplikácii na telovom tylovom podklade s nadýchanou vrstvenou tylovou sukňou siahajúcou len tesne nad členky pôsobil priam princeznovsky – nie však nasladlo a gýčovo, ale vyvážene, žensky a vkusne. Jediná výčitka smeruje v tomto prípade k topánkam. Tie pôsobia zbytočne ťažko a remienok na nich nohu opticky skracuje. Vhodnejšie by boli lodičky s výraznejším vykrojením alebo sandáliky.

Garantka ceny Krištáľové krídlo Danka Barteková...
Dizajnér Boris Hanečka a jeho spolupracovníčka...
+61Herečka Michaela Čobejová.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Danka Barteková #červený koberec #Karin Haydu #Zuzana Ťapáková #Marianna Ďurianová #Lucia Hurajová #Krištáľové krídlo #Saša Gachulincová #Viktória Vargová

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...