Ako víla z pralesa, odetá do farieb a kože! Sandru Bullockovú nejde prehliadnuť, tie šaty vyrazia dych

Filmová novinka Stratené mesto, v ktorej hlavnú rolu stvárnila herečka Sandra Bullock, púta pozornosť už nejaký ten piatok. Na pondelňajšej premiére v Los Angeles to však bola najmä samotná hrdinka. A jej podoba.

22.03.2022 12:01
Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock prišla na premiéru svojho nového filmu The Lost City v šatách Elie Saab Haute Couture.
debata

Štylisti sa rozhodli poňať slávnostnú premiéru v meste anjelov v poriadne pompéznom duchu, ale nielen to. Keďže časť deja filmu sa odohráva v exotickom pralese, výber šiat zodpovedal aj tomuto podstatnému detailu a téme. Bolo celkom očividné, že pri obliekaní Bullockovej sa snažili docieliť atmosféru divokej kvetinovej exotiky z dažďových pralesov. Herečka skončila v záplave ružových odtieňov kvetinových lupienkov z látky, ktoré boli našívané na róbu z ateliéru Elie Saab.

Sandra Bullock na premiére filmu The Lost City...
Na filmovej premiére nechýbal herec Daniel...
+5Herečka Da'Vine Joy Randolph na filmovej...

Model z najnovšej kolekcie haute couture, ktorú predstavili len pred pár týždňami v New Yorku, doplnila 57-ročná Sandra vysokánskymi koženými čižmami čiernej farby a kabátikom, ktorý jej zakrýval ramená. Výsledný dojem bol však jednoznačný – málokto mohol držiteľku Oscara prehliadnuť.

zväčšiť Herečka Sandra Bullock a jej kolega Channing... Foto: Paramount Pictures
Stratené mesto Herečka Sandra Bullock a jej kolega Channing Tatum vo filme Stratené mesto.

Prehliadnuť však nejde ani to, že doposiaľ sa na žiadnej z premiér či prezentácií filmu neobjavil herec Channing Tatum. Ten stvárňuje po boku Bullockovej rolu modela a herca, ktorý stvárňuje hlavný charakter z Bullockovej kníh. Keď sa autorka úspešnej série ocitne v nebezpečenstve, rozhodne sa vziať svoju rolu vážnejšie a vydá sa ju zachrániť z rúk nenásytného boháča v podaní Daniela Radcliffa.

Daniel Radcliffe Čítajte viac Hviezda Harryho Pottera ukázala na premiére priateľku! Veď ona je s Radcliffom už 10 rokov...

Dôvod, prečo sa vlastne doposiaľ herec Tatum na premiérach neobjavil, známy nie je. Herečka Sandra Bullock všade rozpráva o tom, aké dobré vzťahy spolu majú a tiež, že ich spájajú ich ratolesti. Nuž, ktovie, kde je pravda. Kým ju vypátrate, pozrite si našu galériu aj trailer k filmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #šaty #Sandra Bullock #Elie Saab #haute couture #Stratené mesto

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...