Z Lopezovej je IKONA a Affleckov pohľad je plný lásky! Hudobné ceny ozdobila aj Rodrigo či zvodná raperka

Nielen filmový, ale aj hudobný svet má momentálne sezónu veľkolepých galavečerov a výročných cien. Utorňajší večer v Los Angeles patril akcii iHeartRadio Music Awards, na ktorej nechýbali mnohé hviezdy súčasnej pop-music.

23.03.2022 10:03
Jennifer Lopez Foto: ,
Speváčka a herečka Jennifer Lopez získala cenu Ikona.
debata

Jednu z najdôležitejších cien večera si odniesla domov speváčka a herečka Jennifer Lopez. Tej organizátori ankety prisúdili ocenenie hudobnej ikony, ktorá sa svojou prácou za posledné roky zaslúžila o významné momenty v hudobnom priemysle. Päťdesiatdvaročná latino-diva na akcii vystúpila a, samozrejme, nesklamala svojich fanúšikov ani obdivovateľov jej sexi tanečno-speváckej šou. Neskôr sa postavila na pódium, aby sa poďakovala fanúšikom aj kolegom.

Influencerka Sofia Carson v kreácii Valentino.
Modelka April Love Geary a jej partner - spevák...
+15Spevák John Legend.

„Vďaka vám môžem robiť to, čo milujem najviac na svete a to je to najväčšie požehnanie,“ odkázala z pódia. Hviezdu podporil aj jej partner, herec a režisér Ben Affleck – pri jej príhovore kamera zamierila do hľadiska a zachytila usmiateho a očividne hrdého Afflecka, ako tlieska svojej láske.

Slávnostný večer však svojou účasťou (a tiež vystúpeniami) poctilo aj niekoľko ďalších hviezdnych mien súčasného hudobného sveta. Triumf prežívala Olivia Rodrigo, ktorá si domov niesla hneď tri ceny (aj tú pre najlepšiu speváčku). Rodrigo oblečená v mini-kreácii Versace a latexových čiernych legínsach bola neprehliadnuteľná, rovnako ako raperka Meghan Thee Stallion.

Tá je síce známou provokatérkou, čo sa vystúpení, klipov aj odevného stylingu týka – tentoraz však stavila viac na eleganciu a rafinovanosť čiernej róby s korzetovým živôtikom.

zväčšiť Raperka Megan Thee Stallion na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Megan Thee Stallion Raperka Megan Thee Stallion na vyhlásení cien iHeartRadio Music Awards.

Naopak, omnoho odvážnejší styling predvádzala speváčka Halsey, ktorá sa zjavne rozhodla svet ukázať popôrodnú figúru v špičkovej forme. Pomohol jej k tomu model z dielne španielskej značky Andres Sarda, ktorý tak trochu pripomínal kostým princeznej Leiy z Hviezdnych vojen. Akurát s plnším dekoltom a pevnejším bruškom.

zväčšiť Speváčka Halsey predviedla popôrodnú formu v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Halsey Speváčka Halsey predviedla popôrodnú formu v odhaľujúcej kreácii Andres Sarda.

Na akcii sa objavili aj známe dámy ako Heidi Klum či Nicole Scherzinger. Druhá menovaná sa zaradila do šíku slávnych žien, ktoré prepadli aktuálnemu módnemu trendu odhaleného bruška. Klum stavila na strieborné minišaty. Ďalšie kreácie, v ktorých sa objavili dámy ako Carmen Electra, Avril Lavigne či Sofia Carson si pozrite v našej galérii.

VIDEO: Najslávnejšie hollywoodske páry – Ben Affleck a Jennifer Lopez

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #móda #Jennifer Lopez #Ben Affleck #iHeartRadio Awards #Halsey #Meghan Thee Stallion #Olivia Rodrigo #mall.tv

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....