Jednoducho nádherná! Beckhamova bývalka vzala útokom seriálovú premiéru

Zdá sa, že Brooklyn Beckham je až po uši zamilovaný do svojej partnerky a snúbenice Nicole Peltzovej. Ak však videl zábery svojej ex, možno sa predsa len v ňom ozvalo trošku nostalgie.

25.03.2022 00:00
Hana Cross Foto:
Modelka Hana Cross na slávnostnej premiére druhej série hitu Bridgerton.
debata

Bývalá partnerka najstaršieho syna slávneho futbalistu Davida Beckhama a dizajnérky a speváčky Victorie Beckhamove, britská modelka Hana Cross, sa ešte v utorok večer objavila na veľkolepej premiére druhej série projektu Bridgerton. Len málokto ju mohol prehliadnuť a to aj vzhľadom na fakt, že v centre pozornosti boli najmä seriálové hviezdy a herci.

Herečka Golda Rosheuvel na svetovej premiére...
Herečka Simone Ashley v kreácii Gucci na...
+6Herečka Joanna Bobin v kreácii Vivienne Westwood.

Dvadsaťtriročná Britka dorazila na premietanie v príťažlivej kreácii a ona sama vyzerala priam úchvatne. V romantických a zvodných šatách značky Aadnevik predviedla príťažlivú figúru modelky. Neprehliadnuteľná bola jej ukážková figúra, sexy nádych modelu dodával zvýraznený dekolt s čipkovanou výšivkou a rozparok na sukni zloženej z kaskády volánov. K tomu všetkému volila Cross rozpustenú hrivu hustých vlasov a večerný mejkap s plnými perami a uhraničivými očami. Jednoducho, výsledok bol vizuálne očarujúci.

Simone Ashley a Jonathan Bailey Čítajte viac Televízny hit je späť! Ženská hviezda Bridgertonu 2 hovorí o sexuálnom napätí. S rodičmi ho pozerať nebudem, odkázala

Modelke najväčšiu mediálnu pozornosť priniesol práve niekdajší vzťah s Brooklynom Beckhamom, dnes 23-ročným synom slávneho páru, ktorý si už vydobyl vlastný diel slávy v medzinárodnom šoubiznise. Dvojica sa stretávala v roku 2019 a Beckham dokonca Crossovú nafotil pre fotoeditoriál a titulnú stranu magazínu Wonderland. Párik sa však rozišiel a po Beckhamovom boku sa začala objavovať herečka a modelka Nicola Peltz.

zväčšiť Modelka Hana Cross a jej bývalý partner... Foto: SHUTTERSTOCK
Hana Cross a jej bývalý partner Brooklyn Beckham Modelka Hana Cross a jej bývalý partner Brooklyn Beckham na zábere z roku 2019.

Cross však tiež dlho sama nezostala. Zatiaľ posledný románik, o ktorom sa v jej prípade špekuluje, by mal byť so známym americkým plejbojom Scottom Disickom. Dvojicu od novembra minulého roka zachytili pri niekoľkých príležitostiach. Svoj vzťah však komentovať odmietli.

VIDEO: TOP slovenské modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Brooklyn Beckham #Hana Cross #Bridgerton #mall.tv

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....