Pokračovanie článku: Oscarová móda: Úchvatná Chastain, Zendaya ako moderná Sharon Stone. A čo si to obliekla Kristen Stewart?!

zväčšiť Sestry Halle Bailey a Chloe Bailey prišli na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
94th Academy Awards - Halle Bailey a Chloe Bailey Sestry Halle Bailey a Chloe Bailey prišli na oscarový ceremoniál spoločne.

Ani tento večer sa nezaobišiel bez provokatívnych modelov, pričom zďaleka neplatilo, že by si na ne trúfli len mladšie ročníky. Ambasádorkami sexi štýlu boli sestry Haile a Chloe Baileyové, ktorých kreácie z dielne značky Roberto Cavalli odhaľovali omnoho viac ako zahaľovali. V prípade maxi rozparku siahajúceho takmer až k pupku to bolo diskutabilné. Viac prvoplánové a vulgárne ako očarujúce…

Herec Ashton Kutcher a jeho manželka Mila Kunis...
Herec Riz Ahmed a jeho partnerka Fatima Farheen...
+15Herečka a moderátorka Wanda Sykes (vľavo) a jej...

U bývalej tenisovej šampióny Venus Williamsovej, ktorá prišla ako spoluproducentka filmu Kráľ Richard len málokto prehliadol odvážny výstrih. Jej róba z dielne ateliéru Elie Saab v bielej farbe a so strieborným lemovaním však nebola tou najideálnejšou voľbou. Model pôsobil trošku lacno, pritom v ponuke saabovského ateliéru je z čoho vyberať.

zväčšiť Bývalá tenisová profesionálka Venus Williams. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Bývalá tenisová profesionálka Venus Williams. Bývalá tenisová profesionálka Venus Williams.

Ten najvkusnejší „sexi“ model večera bez debaty predviedla herečka Emilia Jones z filmu CODA. V jej prípade išlo o ukážkový výber s akcentom odhaleného bruška a štíhlych kriviek, rafinovanú zlatú róbu na ramienkach, ktorá jej lichotila a radila ju medzi najlepšie oblečené dámy.

A čo páni? Najelegantnejších fešákov nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Kristen Stewart #móda #Valentino #červený koberec #Oscar #Jessica Chastain #Chanel #Zendaya #Billie Eilish

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...