Ohrdnutá Gaga? Oscarovej paráde sa vyhla, ako nežná princezná žúrovala u Eltona Johna

Jej meno očakávali v zozname nominovaných herečiek mnohí, napokon sa však medzi nimi neocitlo. Aj to bol zjavne dôvod, prečo sa speváčka a herečka Lady Gaga neobjavila na červenom koberci tohtoročných Oscarov.

28.03.2022 10:47
Lady Gaga Foto: ,
Speváčka a herečka Lady Gaga prichádza na večierok nadácie Eltona Johna.
debata

Známa hudobná diva síce slávnostné vyhlásenie cien Americkej filmovej akadémie predsa len navštívila – stalo sa tak až v závere, keď sa so staršou kolegyňou Lizou Minnelliovej objavili spolu na pódiu. Po pár minútach však hviezda opäť zmizla, neusadila sa ani do hviezdami nabitého hľadiska.

Ak by si však niekto myslel, že bude 35-ročná Newyorčanka doma plakať do vankúša, poriadne by sa mýlil. Lady Gaga sa totiž ako hlavná star zúčastnila na tradičnej benefičnej párty, počas ktorej sa tiež sleduje oscarový ceremoniál. Pod záštitou speváka Eltona Johna.

zväčšiť David Furnish, manžel Eltona Johna, a speváčka... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party David Furnish, manžel Eltona Johna, a speváčka Lady Gaga v kreácii Rodarte.

Samotný umelec síce neprišiel na červený koberec (neskôr počas večera zaspieval), zastúpil ho však manžel a tiež ich dvaja synovia. Ich krstnou mamou je práve známa americká speváčka, ktorá už doma jedného Oscara má. Za skladbu z filmu Zrodila sa hviezda.

Zendaya Čítajte viac Oscarová móda: Úchvatná Chastain, Zendaya ako moderná Sharon Stone. A čo si to obliekla Kristen Stewart?!

Na nedeľňajšom večierku nadácie Eltona Johna vyzerala blondínka očarujúco. Obliekla si nežné pastelové šaty z vrstveného tylu a šifónu od značky Rodarte a pôsobila tak trošku ako šľachtičná z regentskej éry. Pred objektívmi si užila aj pózovanie, či už s krstnými synmi alebo svojím dobrým kamarátom Furnishom. Ako prežívala sledovanie samotného ceremoniálu však jasné nie je. Za výkon v snímke Klan Gucci ju ocenili napríklad newyorskí kritici.

zväčšiť Speváčka a herečka Lady Gaga so svojimi dvoma... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Lady Gaga Speváčka a herečka Lady Gaga so svojimi dvoma krstnými synmi - Zachary Jackson Levon Furnish-John (vľavo) a Elijah Joseph Daniel Furnish-John.

Módu z 94. ročníka Oscarov si pozrite nižšie. Rovnako tu nájdete aj hviezdne páry na červenom koberci a tiež galériu z párty magazínu Vanity Fair.

Herečka a speváčka Zendaya na červenom koberci...
Herečka Zoe Kravitz v šatách z dielne Saint...
+58Herečka Naomi Scott na vyhlásení Oscarov v...
Herec Ashton Kutcher a jeho manželka Mila Kunis...
Herec Riz Ahmed a jeho partnerka Fatima Farheen...
+15Herečka a moderátorka Wanda Sykes (vľavo) a jej...
Kyra Sedgwick a Kevin Bacon na  Vanity Fair...
Herečka Dakota Johnson v kreácii Gucci.
+39Herečka Zendaya na akcii Vanity Fair Oscar Party.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Lady Gaga #nominácia #Elton John #Oscar #Rodarte

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...