Môžu byť krásne, luxusné aj nahé... a potom príde ona! Kardashianka opäť ako magnet, uchvátila namodro

Luxusné, odhalené, slávne - hviezd na párty Vanity Fair, ktorá sa koná tradične počas oscarovej noci, bolo v Los Angeles neúrekom. Ale máloktorá asi rátala s tým, že im pozornosť ukradne slávna televízna ikona.

29.03.2022 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Kim Kardashian prišla na párty magazínu Vanity Fair v kreácii Balenciaga.
debata

Na druhej strane, nie je to zase také prekvapujúce. Ak sa totiž povie meno Kim Kardashian, všetci sa zhodnú na tom, že ide o megastar a dnes už aj pop-kultúrnu ikonu. Na červenom koberci počas vychýreného večierka známeho magazínu vyzerala špičkovo.

Štyridsaťjedenročná mama štyroch detí je známa svojimi nezvyčajnými módnymi kreáciami, ani tentoraz nesklamala. Hoci jej model šiat v intenzívnej modrej farbe na prvý pohľad nepôsobil tak extravagantne, stačilo sa prizrieť bližšie. Elastický strih, materiál pripomínajúci neoprén z potápačskej kombinézy, na chrbte zapínanie ako na bikinovej podprsenke. A v neposlednom rade očarujúce ženské krivky – presne tie, pre ktoré je Kim idolom žien aj mužov – zvýraznené na maximum.

zväčšiť Televízna ikona Kim Kardashian na párty Vanity... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kim Kardashian Televízna ikona Kim Kardashian na párty Vanity Fair Oscar Party.

Aby toho nebolo málo, slávna celebrita si ešte ku svojim šatám vzala aj výrazné športové slnečné okuliare s nádychom estetiky konca 90-tych rokov. Tie si neskôr zložila z očí a zapózovala aj bez nich, aby si ich následne nasadila a strávila s nimi celý večer. Štýl je predsa štýl!

oscary koláž Čítajte viac Slávna oscarová párty je späť! Alba ako moderná princezná a Wilson? Len si obzrite jej štíhlu figúru

Mnoho médií pritom očakávalo, že by sa Kim mohla na červenom koberci objaviť aj v sprievode svojho partnera – herca a komika Peta Davidsona. Ten však žúr Vanity Fair vynechal. Teda minimálne pózovačky.

Zendaya Čítajte viac Oscarová móda: Úchvatná Chastain, Zendaya ako moderná Sharon Stone. A čo si to obliekla Kristen Stewart?!

Naopak, veľkým večerom v tomto zmysle bola nedeľa pre Kardashianovej staršiu sestru Kourtney Kardashianovú. Tá sa už nejaký ten piatok stretáva s bubeníkom Travisom Barkerom a dvojica sa objavila dokonca aj na oscarovom červenom koberci. Neskôr zamierili tiež na párty Vanity Fair, kde si Kourtney vymenila svoju večernú róbu. Prvá voľba však bola podľa nášho názoru o niečo vyváženejšia. Ďalšie hviezdy na červenom koberci Oscarov, ale aj bohatú galériu z párty Vanity Fair nájdete nižšie.

Kyra Sedgwick a Kevin Bacon na  Vanity Fair...
Herečka Dakota Johnson v kreácii Gucci.
+39Herečka Zendaya na akcii Vanity Fair Oscar Party.
Herečka a speváčka Zendaya na červenom koberci...
Herečka Zoe Kravitz v šatách z dielne Saint...
+58Herečka Naomi Scott na vyhlásení Oscarov v...
Herečka Nicole Kidman stavila na výraznejší...
Herečka Zendaya a jej dokonalá rozjasnená pleť...
+8Herečka Lupita Nyong'o.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Balenciaga #šaty #Vanity Fair #Kim Kardashian #Kourtney Kardashian

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....