Božský dekolt, nežný pohľad, retro look! Blond kráska z Eufórie sa zmenila na sexy Bardotku

Herečku Sydney Sweeneyovú dobre poznajú najmä fanúšikovia a diváci televízie HBO Max. Objavuje sa totiž v jej projektoch - napríklad hite Eufória, ale aj seriáli Biely lotus. A je tiež hviezdou červených kobercov.

29.03.2022 10:00
Sydney Sweeney Foto: ,
Ako moderná Brigitte Bardot vyzerá herečka Sydney Sweeney s ofinou, plnými perami a zvodnou očnou linkou v duchu estetiky šesťdesiatych rokov.
debata

Sweeneyovú nebolo možné prehliadnuť ani v nedeľu večer, keď sa objavila na párty magazínu Vanity Fair v záplave množstva celebrít filmového a hudobného sveta. Jej podoba v mnohých filmových fanúšikoch vyvolala aj istú dávku nostalgie.

Kyra Sedgwick a Kevin Bacon na  Vanity Fair...
Herečka Dakota Johnson v kreácii Gucci.
+39Herečka Zendaya na akcii Vanity Fair Oscar Party.

Dvadsaťštyriročná hviezda predviedla pred kamerami výčes plavých vlasov s nepravidelne ostrihanou ofinou a líčenie so zvodnou mačacou linkou, ktorá jej ešte dodávala na rafinovanosti. Model šiat, v ktorom sa objavila pred objektívmi, sa hral s ilúziou akoby nahého dekoltu. Išlo však o telovú látku, na ktorej sa nachádzala sieťovaná „vestička“ na ramienkach z krištáľov.

zväčšiť Herečka Zendaya na akcii Vanity Fair Oscar Party. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
94th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party Herečka Zendaya na akcii Vanity Fair Oscar Party.

Sweeney sa len pár dní pred oscarovým víkendom vrátila ku svojej blond farbe vlasov a zdá sa, že tak urobila aj s dôrazom na chystaný večerný look. Štylista a vizážista sa rozhodli dodať trošku retro nostalgie práve do podoby jednej z najpríťažli­vejších herečiek súčasnosti a výsledok bol veľmi vydarený.

Barbara Palvin Čítajte viac Krásna Maďarka, zvodná Kim či moderná Bardotka: TOP 15 najlepších líčení hviezd, musíte tú krásu vidieť

Médiá len nedávno informovali, že by sa americká kráska mala objaviť v novom projekte a to dokonca z dielne filmovo-komiksových štúdií Marvel Studios. Ide o snímku Madame Web, kde sa objaví po boku herečky Dakoty Johnsonovej. Tá na akcii Vanity Fair tiež nechýbala.

Zendaya Čítajte viac Oscarová móda: Úchvatná Chastain, Zendaya ako moderná Sharon Stone. A čo si to obliekla Kristen Stewart?!

Podujatie sa nezaobišlo však ani bez hviezd seriálového hitu Eufória, ktorý aj Sweeneyovej priniesol najväčší podiel popularity. Na červenom koberci zažiarila herečka Zendaya či jej kolegyňa Barbie Ferreira, ale tiež napríklad Jacob Elordi alebo Maude Apatow s Hunter Schaferovou. Viac v bohatej galérii vyššie. A viete, kto bola najodvážnejšia žena párty Vanity Fair? Pozrite si video.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Vanity Fair #párty #Brigitte Bardot #eufória #Sydney Sweeney

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...