Ježko Sonic má na Slovensku plno fanúšikov aj medzi deťmi známych tvárí! Kto bol na premiére?

Ježko Sonic je jednou z najväčších videoherných legiend a jeho prvá časť v kinách žala úspechy po celom svete.

01.04.2022 00:00
adamik Foto:
Wanda Adamik Hrycová so synmi na premiére filmu Ježko Sonic.
debata

Fanúšikovia sa doslovne nevedeli dočkať, kedy príde pokračovanie. Konečne je to tu a celé rodiny sa môžu pred veľkým plátnom stať svedkami nových dobrodružstiev. V pätách má opäť svojho neúnavného prenasledovateľa, Doktora Robotnika a večne nahnevaného ježuru Knucklesa.

Ježko Sonik má veľa fanúšikov aj na Slovensku a tak si premiéru novinky nenechali ujsť ani niektoré známe tváre, lepšie povedané, ich ratolesti. Do jedného z bratislavských kín tak na uvedenie filmu dorazila speváčka Dominika Mirgová či producentka Wanda Adamik Hrycová, obe mamy samozrejme so svojim detským sprievodom.

Speváčka Dominika Mirgová s rodinou na premiére...
Wanda Adamik Hrycová so synmi na premiére filmu...
+1Redaktorka Nora Krchňáková s dcérou  na...

Fanúšikovia slávnej hernej série vedia, že Tails a Knuckles sú neodmysliteľnou súčasťou Sonicovho sveta a mnoho z nich prekvapilo, že sa neobjavili už v prvom dieli. „Bolo veľmi ťažké ich do prvého príbehu nezakomponovať a preto sme radi, že sa nám to v dvojke podarilo. Ich čas nadišiel práve teraz a diváci to určite ocenia,“ povedal režisér Jeff Fowler, ktorý zároveň dodal: „Všetky postavy, vrátane Sonica, prešli technickým vylepšením: lepšia vernosť, lepšie detaily. Sú to rovnaké postavy, ale technológia ide stále dopredu, vizuálne efekty sa zlepšujú a postavy z toho profitujú.“ Snímka je v slovenských kinách od 31. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Wanda Adamik Hrycová #Ježko Sonic

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...