Blond kráska z Dámskeho gambitu na premiére: Najprv s kolegom, potom v náručí milenca

Pre fanúšikov historického žánru je to očakávaná chuťovka. Film Severan slávnostne predstavili v Londýne jeho ústrední predstavitelia. Jedna z najväčších hviezd však chýbala.

07.04.2022 00:00
Anya Taylor-Joy a Alexander Skarsgard Foto: ,
Herečka Anya Taylor-Joy a Alexander Skarsgard na londýnskej premiére filmu The Northman.
debata

V utorok večer sa v metropole Veľkej Británie konala veľká premiéra filmu v réžii Roberta Eggersa. Americký režisér, ktorý má na konte také kultové a kritikmi milované filmy ako Maják či Čarodejnica, nechýbal. Pozornosť mu však uchmatli najmä filmové hviezdy.

Do príbehu, ktorý je vraj inšpirovaný Hamletom, bol obsadený urastený švédsky herec Alexander Skarsgård, ktorý stvárnil vikingského princa Amletha. Po jeho boku sa objavila aj pôvabná Anya Taylor-Joy, herečka, ktorú po celom svete preslávila najmä rola v seriáli Dámsky gambit a ktorej hviezda za posledné roky vystrelila do výšin.

Herečka Anya Taylor-Joy na premiére filmu The...
Herec Alexander Skarsgard pózuje fotografom.
+4Zľava: Režisér Robert Eggers, herečka Anya...

Blondínka, ktorá si v príbehu zahrala postavu Olgy, nepodcenila premiérový večer a pred objektívy vyrazila v minišatách s ručne vyšívaným trblietavým vzorom z dielne Dior Haute Couture. Rodáčka z Miami s francúzskym ateliérom už nejaký čas spolupracuje a je jeho ambasádorkou – nebolo teda prekvapením, že ju obliekal práve Dior.

zväčšiť Herečka Anya Taylor-Joy a jej partner Malcolm... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Anya Taylor-Joy a jej partner Malcolm McRae Herečka Anya Taylor-Joy a jej partner Malcolm McRae spoločne pózujú na premiére filmu The Northman.

Väčšie prekvapenie možno bolo, že na filmovej premiére sa Taylor-Joy objavila aj v spoločnosti svojho partnera – hudobníka Malcolma McRaea. Hoci sa o ich romániku špekulovalo už dávnejšie, dvojica sa oficiálne objavila na verejnosti len pred pár dňami na jednej z oscarových párty.

94th Academy Awards - Red Carpet Čítajte viac Láska je láska! Oscarový večer ozdobili známe herečky a ich partnerky - jedna si dokonca odniesla sošku!

Pre fanúšikov filmu, ktorý sa potešili prítomnosti filmových hviezd v Londýne, bolo však asi prekvapením, že absentovala jedna z hlavných hviezd. Do hlavného mesta na ostrovoch totiž nepriletela herečka Nicole Kidman, ktorá v snímke stvárnila Amlethovu matku. Dôvod však zástupcovia filmu neuviedli. Severan sa v slovenských kinách bude premietať od Zeleného štvrtka – 14. apríla.

Video
VIDEO: Trailer ku filmu Severan.

Zdroj: CinemArt SK

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Alexander Skarsgard #Anya Taylor-Joy #Severan

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...