Toto sú najdôležitejšie ženy jeho života! Idris Elba nedávno prehovoril aj o vojvodkyni Meghan

Jeho meno sa už zo špekulatívnych článkov o novom Jamesovi Bondovi vytratilo, ale britský herec Idris Elba sa určite na nezáujem nemusí sťažovať. V utorok bol jednou z hviezd americkej premiéry. Nie sám.

07.04.2022 00:00
Sabrina Dhowre, Idris Elba a jeho dcéra Isan Elba Foto: ,
Zľava: Sabrina Dhowre, Idris Elba a jeho dcéra Isan Elba na premiére filmu Ježko Sonic 2.
debata

Charizmatický filmový a seriálový hrdina sa objavil na premietaní novinky Ježko Sonic 2, pričom neprišiel sám. Po jeho boku sa objavili dve očarujúce dámy.

Totožnosť jednej z nich je už novinárom dobre známa. V šatách žltej farby bez ramienok sa spokojne usmievala vedľa Elbu jeho polovička – manželka Sabrina Dhowre Elba, ktorú si herec vzal v roku 2019 na veľkolepom svadobnom obrade. Na druhej strane po hercovom boku potom stále Isan Elba, Idrisova dvadsaťročná dcéra, ktorá pochádza z jeho predchádzajúceho manželstva s Hanne Norgaardovou.

Herečka Tika Sumpter na filmovej premiére v Los...
Herec Idris Elba na premiére filmu Ježko Sonic...
+3Herec Jim Carrey na premiére v Los Angeles.

Britský herec, ktorý je slovenským divákom známy napríklad aj ako detektív Luther, je hrdým otcom a dcéru Isan pravidelne berie do spoločnosti. S treťou manželkou Sabrinou však vychovávajú aj syna Winstona, ktorého im údajne porodila náhradná matka.

94th Academy Awards - Kristen Stewart a jej snúbenica Dylan Meyer Čítajte viac Bez sošky? Nevadí! Zamilovaná Stewart ukázala snúbenicu. Ktoré páry ešte žiarili na Oscaroch?

Na slávnostnej premiére vznikol v jednom momente aj zaujímavý moment pre novinárov – bolo to vo chvíli, keď si usmievavá Sabrina položila ruku na bruško v žltých šatách. Okamžite sa totiž objavili na sociálnych sieťach otázky, či náhodou bývalá misska a modelka nie je tehotná. Zatiaľ však nič podobné dvojica nepotvrdila.

Video

VIDEO: Idris Elba na premiére so ženami jeho života.

Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Elba sa však nedávno rozhovoril o inej veci – tiež celkom zaujímavej pre médiá. Štyridsaťdeväťročný herec bol pred pár rokmi jedným z hostí kráľovskej svadby princa Harryho a Meghan Markleovej a nebola to náhoda. Popri herectve sa totiž venuje aj dídžejingu. V rozhovore pre magazín Tatler prezradil, aký playlist znel počas svadby slávneho vojvodcovského páru a tiež to, aká skladba mala najväčší úspech.

„Hostia sa šli zošalieť, keď zaznel megahit Whitney Houston I Want to Dance with Somebody,“ prezradil podľa časopisu dídžej a herec. Ďalším hitom večera vraj bola skladba Still D.R.E. od Dr. Dre so Snoop Doggom. Vojvodkyňa Meghan si na želanie zase vypýtala rapový hit West Coast.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #manželka #Idris Elba #Sabrina Dhowre

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...