Najhorší človek na svete: Nórska herečka dobýja svet svojím talentom. A štýl? Ten má špičkový!

O filmovom počine dánskeho režiséra Joachima Triera Najhorší človek na svete sa hovorilo v posledných mesiacoch takmer všade. Nielen o ňom - svet šoubiznisu a módy si okolo prsta omotala aj hlavná ženská hrdinka.

08.04.2022 00:00
Renate Reinsve Foto: ,
Nórska herečka Renate Reinsve prišla na podujatie New York Film Critics Circle Awards v kreácii Philosophy di Lorenzo Serrafini.
debata

Reč je o nórskej herečke Renate Reinsve, ktorá stvárnila v snímke tridsaťročnú Julie hľadajúcu vo svete svoje pevné miesto a neustále experimentuje. Za hlavnú úlohu v diváckom hite vlaňajšieho festivalu v Cannes si Renate Reinsve odniesla cenu pre najlepšiu herečku a snímku samotnú nominovali na Oscara za najlepší pôvodný scenár a v kategórii najlepší medzinárodný celovečerný film.

Hoci napokon sa na vyhlásení filmových Oscarov nekonal dánsky triumf, ale z Oscara sa tešila japonská snímka Drive my car, len málokto prehliadol očarujúcu vysokú Nórku s medenými vlasmi, ktorá sa objavila azda na všetkých dôležitých filmových galavečeroch.

Nórska herečka Renate Reinsve prišla na...
Herečka Renate Reinsve prišla na ceny BAFTA v...
+5Herečka Renate Reinsve patrila medzi dámy,...

Charizmu, pôvab, ale aj talent Reinsveovej si okamžite uvedomila značka Louis Vuitton, ktorá herečku obliekala na väčšinu podujatí. V jej ateliéri vznikli aj šaty na oscarový ceremoniál či model pre vyhlásenie britských filmových cien BAFTA. Reinsve sa zaradila do zoznamu hviezd, po ktorých výraznejšie začali poškuľovať aj módne magazíny. Je to však celkom pochopiteľné – jej tvár je neopozeraná a štýl odvážnejší než to býva v prípade hollywoodskych krások. Reante sa nebojí experimentovať so strihmi aj štruktúrami či stylingom a lookom ako takým.

zväčšiť Herečka Renate Reinsve v kreácii Louis Vuitton. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Renate Reinsve v kreácii Louis Vuitton. Herečka Renate Reinsve v kreácii Louis Vuitton.

Výsledkom určite bude fakt, že sa čoskoro s talentovanou európskou herečkou stretneme aj v ďalších produkciách, určite aj medzinárodných a amerických. Najnovšie portál Deadline ohlásil, že sa Renate stretne s Lily-Rose Deppovou a ďalším objavom sezóny, juhokórejskou herečkou Ho-Yeon Jungovou v snímke The Governesses.

Zendaya Čítajte viac Oscarová móda: Úchvatná Chastain, Zendaya ako moderná Sharon Stone. A čo si to obliekla Kristen Stewart?!

Podobný úspech sa pred časom podaril aj švédskej herečke Noomi Rapaceovej, ktorú svet spoznal vďaka stvárneniu Lisbeth Salanderovaj v sérii podľa kníh Stiega Larssona. Dnes patrí medzi vyhľadávané herečky a okrem iných s ňou spolupracuje napríklad značka Fendi, Alexander McQueen a tiež už spomenutý Louis Vuitton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #film #Louis Vuitton #Joachim Trier #Najhorší človek na svete #Renate Reinsve

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...