Ako to vôbec robí? Upišťaná pestúnka Fran po 30 rokoch? Má po šesťdesiatke a vyzerá úžasne

Aj slovenskí diváci si obľúbili na obrazovkách komediálny seriál Pestúnka, v ktorom hlavnú rolu stvárnila herečka Fran Drescher. Projekt, ktorý rodáčku zo štátu New York preslávil, je dnes pre mnohých divákov už kultový.

08.04.2022 00:00
Fran Drescher Foto: ,
Herečka Fran Drescher sa tiež objavila na oslavách 90. narodenín Cliva Davisa.
debata

Fran Drescher začala s nakrúcaním v roku 1993 a projekt pokračoval nasledujúcich šesť rokov s veľkým úspechom. Azda ešte zaujímavejšie bolo, že pod sitkomom bola podpísaná samotná Drescher. Idea naň spoločne so scenárom vznikala v spolupráci s jej vtedajším manželom Petrom Marcom Jacobsonom.

Ani po bezmála tridsiatich rokoch od vzniku úspešného komediálneho projektu sa však popularita Drescherovej v rodnej Amerike nezmenila. Stále sa objavuje na spoločenských podujatiach a dokonca je členkou niekoľkých hereckých organizácií, vďaka ktorým ju pravidelne vídať aj na červených kobercoch vo filmovej sezóne.

Speváčka a herečka Katharine McPhee.
Herečka Fran Drescher sa tiež objavila na...
+3Hudobný producent a skladateľ David Foster a...

V stredu večer sa Drescher objavila ako hosť na veľkolepej párty pri príležitosti narodenín známeho hudobného producenta Cliva Davisa. Ten zvyčajne organizoval svoj slávny večierok v predvečer Grammy, no tento rok urobil výnimku. Žúr sa konal o niekoľko dní neskôr a sústredil sa na životné jubileum. Davis, ktorý v minulosti spolupracoval s divami ako Aretha Franklin či Whitney Houston, sa dožíva 90. rokov.

zväčšiť Herečka a prezidentka organizácie SAG-AFTRA... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
28th Annual SAG Awards - Arrivals Herečka a prezidentka organizácie SAG-AFTRA Fran Drescher.

Keď však je reč o veku, je asi dobré poukázať na roky Fran Drescherovej. Niežeby to pri dámach bolo nutné, ale ak niekto vyzerá tak pôvabne a mladistvo ako ona, vlastne je to kompliment. Hviezda Pestúnky oslávi tento rok v septembri už 65. narodeniny – málokto by jej však tipoval tento vek.

Jennie Garth a Tori Spelling Čítajte viac Kelly, si krajšia ako pred 30-timi rokmi! Donna na jubileum kamarátky nezabudla, foto ako dôkaz

Aké je jej tajomstvo? Nepochybne aj šikovný chirurg či estetický dermatológ. Podľa viacerých, ktorí americkú hviezdu poznajú, je to však aj jej humor a optimistické nastavenie, ktorým je povestná. Smeje sa a je šťastná, to vás vždy robí mladším, tvrdia zdroje z jej okolia.

VIDEO: Slávne päťdesiatničky vyzerajú skvelo aj v plavkách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #forma #párty #Clive Davis #Fran Drescher

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...