Pokračovanie článku: Beckham mladší a jeho krásna nevesta sú svoji! Ženíchova mama vyrazila dych a... tu je prvý BOZK!

zväčšiť Prvý bozk manželov - Brooklyna Beckhama a... Foto: backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Brooklyn Beckham, Nicola Peltz Prvý bozk manželov - Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltzovej sa podarilo zachytiť paparazzom aj cez tónované sklá luxusnej nehnuteľnosti v Palm Beach, ktorá patrí Peltzovej otcovi Nelsonovi a v ktorej sa svadba konala.

Kto sú manželia, ktorých svadba vyvolala v Amerike hotový mediálny ošiaľ?

Brooklyn Beckham si ako najstarší potomok slávnej dvojice Victorie Beckhamovej a Davida Beckhama vybudoval vlastnú slávu najprv ako model, fotograf a influencer. Posledné mesiace sa tiež prezentuje ako nadšený kuchár, ktorý na svojom Instagrame vysiela videá z príprav jedál. Jeho polovička Nicola Peltz vstupila do pozornosti verejnosti rolou v seriáli Bates Motel či už spomenutých Transformers. V USA je však nemenej známa aj ako dcéra zo slávnej miliardárskej rodiny. Jej otcom je totiž Nelson Peltz, investor a podnikateľ, ktorý pôsobí napríklad v spoločnosti Procter & Gamble a jeho majetok sa odhaduje na 1,7 miliardy amerických dolárov.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #David Beckham #Victoria Beckham #Eva Longoria #Nicola Peltz #Serena Williams #Brooklyn Beckham #Palm Beach #mall.tv

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...