Germáni, Bárdos, Vášáryová či Vinczeová - očarujúce dámy ozdobili Slnko v sieti: Večer v SND zlákal aj tieto hviezdy!

Slávnostný večer vyhlásenia filmových cien sa odohrával v historickej budove SND a mal príchuť veľkolepého filmového večera.

10.04.2022 11:26
Herečky Judit Bárdos (vľavo) a Natália Germáni. Foto:
Herečky Judit Bárdos (vľavo) a Natália Germáni.
debata (2)

Večer síce patril predovšetkým filmu, ale ako to už pri podobných akciách chodí, podceňovať nehodno ani módu. Slovenské dámy a zástupkyne filmovej brandže nesklamali. Mnohé z nich vyzerali naozaj očarujúco.

Platilo to pritom o zástupkyniach všetkých generácií, či už tej mladšej v podobe Judit Bárdosovej alebo Natálie Germáni alebo ocenených Zuzane Kronerovej a Emílii Vášáryovej. Druhá menovaná bola špeciálnou cenou za výnimočný prínos očividne dojatá. Málokto by však pri pohľade na Vášáryovú veril, že tento rok oslávi už 80. narodeniny. V kombinácii trblietavého kabátika do pása a jemne rozšírenej dlhej sukne vyzerala očarujúco.

Herečka Kamila Magálová prišla odovzdať jednu z...
Tehotná herečka Zuzana Porubjaková vyzerala...
+32Herečka Kristína Kanátová.

V prípade herečiek bola neprehliadnuteľná aj Kamila Magálová, ktorá si na slávnostný večer obliekla modrú večernú toaletu s priehľadným pláštikom lemovaným trbliatvou výšivkou okolo krku. Magálová prišla jednu z cien odovzdať.

zväčšiť Tehotná herečka Zuzana Porubjaková vyzerala... Foto: Peter Frolo
Zuzana Porubjaková Tehotná herečka Zuzana Porubjaková vyzerala veľmi pôvabne.

Na nežnú ružovú stavila herečka Zuzana Porubjaková – či to je zároveň náznak toho, aký bude výsledok jej požehnaného stavu, však nevieme. Tehotná herečka však v nežnej pastelovo-cukríkovej ružovej vyzerala naozaj pôvabne.

zväčšiť Národnú filmovú cenu Slnko v sieti za... Foto: Peter Frolo
Emília Vášáryová Národnú filmovú cenu Slnko v sieti za výnimočný prínos slovenskej audiovizuálnej kultúre si prevzala herečka Emília Vášáryová.

Už spomenutá Germáni sa zaradila podobne ako Porubjaková do zoznamu dám, ktoré namiesto „veľkej večernej“ volili koktejlové šaty. V jej prípade čierne puzdrové šaty zvýraznené v drieku akcentovali ešte relatívne výrazné a originálne topánky.

Emília Vášáryová Čítajte viac Vášáryová oslavy neznáša, tohtoročné jubileum? Nebude nič, veď to už je za trest!

K neprehliadnu­teľným dámam však patrila počas večera aj jeho moderátorka Adela Vinczeová, ktorá na pódiu vytvorila moderátorské spojenie s kolegom Brunom Ciberejom. Vinczeová už tradične volila model od Michaely Ľuptákovej – šaty so zlatistými odleskami na jedno rameno.

zväčšiť Moderátormi večera bola dvojica Adela Vinczeová... Foto: Peter Frolo
Adela Vinczeová a Bruno Ciberej Moderátormi večera bola dvojica Adela Vinczeová a Bruno Ciberej.

Pozornosť si vyslúžili aj dámy ako Marta Maťová či Kristína Kanátová. Bohaté zastúpenie mali v slávnostný sobotňajší večer aj známi muži – prišiel napríklad Juraj Loj, Dávid Hartl, Jevegenij Libezňuk či Marián Miezga alebo Miro Noga. Všetkých nájdete v našej bohatej galérii. O cenách Slnko v sieti čítajte aj v našej rubrike Kultúra – odkaz nižšie.

peter kerekes slnko v sieti Čítajte viac Filmové Slnko v sieti svieti pre 107 matiek z ukrajinskej väznice

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #Kamila Magálová #Judit Bárdos #Emília Vášáryová #Slnko v sieti #Zuzana Porubjaková #Adela Vinczeová #Natália Germáni

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...