Jednoducho úchvatná! Svadobné šaty Beckhamovej nevesty vzali dych a jej vizáž? Inšpirovaná slávnou kráskou

Zábery z ostrosledovanej svadby Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltzovej zverejnil magazín Vogue. Nevesta bola úchvatná!

11.04.2022 06:52
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue (@voguemagazine)

Mladomanželov Nicolu Peltzovú a Brooklyna Beckhama strážili počas uplynulého víkendu ako oko v hlave. Na svadbe, ktorá pútala pozornosť celej Ameriky, ale aj v Európe, platil zákaz fotografovania aj pre hostí. Takmer nič z obradu sa neobjavilo na sociálnych sieťach. Dnes je jasné, prečo. Exkluzivitu si totiž zabezpečil módny magazín Vogue. Na svojich stránkach v nedeľu podvečer zverejnil prvé fotografie. Dych vyrážajú najmä šaty nevesty, ktoré vznikli v ateliéri Valentino Haute Couture.

Manželia a rodičia ženícha David Beckham a...
Herečka Eva Longoria, dlhoročná kamarátka...
+3Sestry Venus Williams (vpravo) a Serena...

Ako uviedla Peltzovej štylistka Leslie Fremar pre magazín, išlo podľa nej o najkrajšie svadobné šaty, aké kedy videla. Vogue pripomína, že táto dáma oblieka divy ako Charlize Theronovú či Demi Mooreovú a tak jej tvrdenie ešte naberá na vážnosti. Model svadobnej róby pritom vznikol s dôrazom na jednoduchosť a tradíciu svadobných modelov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

To, čo sa začalo rodiť ako veľmi zložitý svadobný vzhľad, sa zmenilo, len čo si nevesta vyskúšala ich prácu. „Jednoduchosť toho bola úžasná,“ citoval Vogue Leslie Fremarovú. Dokonca podľa nej vo finálnej podobe odstránili niekoľko výšiviek, aby zvýraznili bezchybný precízny strih a čistotu svadobného looku. Namiesto toho pridali krajčírky a vyšívačky francúzsku čipku na ručne vyrobené rukavice a nádhernú vlečku, ktorá sedí na šatách a ich niekoľko metrov dlhej vlečke a zdobí ich ako „umelecké dielo“. Fremar komentovala, že celkový efekt bol „neuveriteľný“.

Paris Fashion S/S 2022 Givenchy Čítajte viac Svadba tejto jari? Beckhamov syn si berie krásku z fakt bohatej rodiny! Miesto sobáša vyrazí dych

Odkaz pre nevestu so želaním lásky a šťastie všili do podšívky šiat priamo zamestnanci ateliéru Valentino v čele so šéfdizajnérom Pierpaolom Picciolim. Rovnako bola do svadobnej róby všitá správa od mamy a nevesta mala k šatám tiež talizman od mamy a briliantové náušnice. Pri úprave sa vraj inšpirovali obdobím 90-tych rokov a lookom supermodelky Claudie Schifferovej. Nicola Peltz, u nás známa najmä zo seriálu Bates Motel, vyzerala nádherne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Samozrejme, pri svadbe nezostal na druhej koľaji ani look ženícha – najstaršieho syna manželov Victorie a Davida Beckhamovcov. Jeho svadobný oblek vznikol na mieru pod vedením Kima Jonesa pre značku Dior. Pár sa následne po slávnostnom obrade, ktorý prebiehal za nesmierne sprísnených podmienok, prezliekal znovu – opäť do značiek Dior a Valentino. Prvé zábery zdieľala už aj hrdá ženíchova mama – dizajnérka a bývalá speváčka Victoria Beckham.

681576951 Čítajte viac Beckham mladší a jeho krásna nevesta sú svoji! Ženíchova mama vyrazila dych a... tu je prvý BOZK!

Na samotnej sobotňajšej svadbe, ktorá do luxusnej 100-miliónovej usadlosti Peltzovej otca na Palm Beach prilákala nielen stovky svadobných hostí, ale aj paparazzov striehnucich okolo miesta, sa objavilo množstvo známych tvárí. Ako vyzerali a čo mali na sebe oblečené? Pozrite sa v našej galérii a viac čítajte v nasledujúcom odkaze.

Po zverejnení záberov sa objavili následne fotografie aj na sociálnych sieťach nevesty a ženícha. Pozornosť vzbudil aj záber nevesty s jej otcom, miliardárom Nelsonom Peltzom, či fotografia Brooklyna Beckhama s oboma bratmi a otcom Davidom. Nájdete ich na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Instagram #Valentino #Vogue #Dior #nevesta #Nicola Peltz #Brooklyn Beckham

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...