Porotkyne talentovej šou ako úplné divy! Heidi Klum kráľovnou noci, ale pozrite sa na Vergaru - TOP!

Vyhláseniu detských šoubiznisových cien Kids Choice Awards patril uplynulý víkend v Amerike. Na ceremoniáli sa objavili najmä tváre, ktoré lákajú k obrazovkám či monitorom počítačov mladšie publikum.

11.04.2022 15:00
debata
zväčšiť Televízna osobnosť Heidi Klum v kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Heidi Klum Televízna osobnosť Heidi Klum v kreácii Christian Cowan.

K nim nepochybne patria aj porotkyne talentovej šou America's Got Talent, ktorá sa už roky radí medzi najúspešnejšie formáty na amerických televíznych obrazovkách. Diváci sú, samozrejme, zvyknutí na Simona Cowella či Howieho Mandelu – dvojicu mužských porotcov však dopĺňa aj ženské duo. Práve jemu patrila pozornosť objektívov v sobotu popoludní.

Speváčka a influencerka Sofia Carson v kreácii...
Herec Joseph Baena, syn herca Arnolda...
+11Herečka Peyton List.

Nemecká rodáčka Heidi Klum a jej kolumbijská kolegyňa Sofia Vergara – ani jedna sa síce nenarodila v Amerike, no za veľkou mlákou spravili parádnu kariéru a bolo to cítiť aj na ich privítaní v rámci detských cien. Obe dámy, ktoré spoločne sedia v porote talentovej šou, upútali pozornosť aj svojou módnou podobou.

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Jednoducho úchvatná! Svadobné šaty Beckhamovej nevesty vzali dych a jej vizáž? Inšpirovaná slávnou kráskou

Blondínka Klum stavila na trblietavý model v tmavomodrom tóne – evidentné bolo, že narozdiel od väčšiny podujatí, na ktoré sa zvyčajne vystrojí provokatívnejšie a zvodne, tentoraz sa držala decentnejšej módy. Hoci metalický lesk jej dodával luxusný nádych hollywoodskej star, v porovnaní s kolegyňou Vergarou ťahala za kratší koniec. Tá totiž v nohavicovom overale smotanovej farby vyzerala naozaj očarujúco. Model na jedno rameno nechal vyniknúť jej príťažlivú postavu s osím driekom. Tmavovláska pôsobila veľmi príťažlivo.

zväčšiť Herečka Sofia Vergara vyzerala na vyhlásení... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Sofia Vergara Herečka Sofia Vergara vyzerala na vyhlásení cien Kids Choice Awards.

Medzi hviezdami na slávnostnom ceremoniáli, samozrejme, nechýbali ani zástupkyne najmladšej generácie a idoly, ku ktorým majú bližšie najmä tínedžeri a školáci. Reč je, či už o Mirande Cosgrove, alebo o herečke Peyton Listovej alebo Sabrina Carpenterovej.

Očarujúci look na červenom koberci už tradične predviedla Sofia Carson, v červených minišatách Giambattista Valli, hravý a roztomilý bol model Moschino, v ktorom sa objavila herečka Isla Fisher. Viac fotografií si pozrite v galérii.

Video
VIDEO: Heidi Klum verzus Sofia Vergara, ktorá z nich očarila viac?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Heidi Klum #Sofia Vergara #Kids Choice Awards

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...