Aká matka, taká Katka? Hiltonovej mama Kathy so slávnou dcérou, rozoznáte ich?

Azda najslávnejší status z celej rodiny si v rámci pop-kultúry určite vyslúžila Paris Hilton. Modelka, dídžejka, televízna hviezda aj influencerka v jednom nemohla chýbať na šiestom ročníku módnych cien v Los Angeles.

14.04.2022 00:00
debata
Paris Hilton a jej mama Kathy Hilton spoločne... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Paris Hilton a jej mama Kathy Hilton Paris Hilton a jej mama Kathy Hilton spoločne pózovali fotografom.

Pre mnohých však bolo prekvapením, že tentoraz neprišla sama a ani v spoločnosti sestry Nicky, s ktorou ju vídať relatívne často na podobných podujatiach. Blondínku sprevádzala mama Kathy Hilton.

Rodinná dvojica sa ochotne postavila pred objektívy a dokonca v telesnom kontakte a vrúcnom objatí zapózovali spoločne fotografom. Pri pohľade na trojnásobnú mamu Kathy, ktorá prekročila už dávnejšie šesťdesiatku, je jedno jasné – s vekom bojuje všetkými prostriedkami. Podobnosť so slávnou dcérou nezaprie, rovnako však ani skalpel chirurga či ihly s botoxom a výplňami.

Paris Hilton a jej mama Kathy Hilton spoločne...
Topmodelka Alessandra Ambrosio na vyhlásení...
+5Topmodelka Behati Prinsloo na podujatí Annual...

Potrebuje to zjavne nielen kvôli statusu členky americkej boháčskej smotánky, ale tiež ako televízna hviezda. Kathy Hilton si totiž po boku dcér vybudovala vlastnú kariéru – v úspešnej reality-šou Skutočné paničky. Na slávnostnom galavečere, ktorý bol zasvätený šiestemu ročníku módnych cien, sa Kathy dočkala azda rovnako vrúcneho prijatia ako jej slávna dcéra.

SK1 8815 2021110675549100 Čítajte viac Skutočne nádherná! Nevesta Paris Hilton vyrazila dych, jej šaty boli ako z rozprávky

Samozrejme, zástupkyne rodiny s hotelierskou sieťou neboli jedinými známymi tvárami, ktoré lákali na akcii pozornosť. Medzi pozvanými sa ocitlo aj niekoľko modeliek, napríklad Alessandra Ambrosio či Behati Prinsloo. Prišla tiež speváčka Christina Aguilera či herečka Megan Fox, ktorá už tradične pútala pozornosť sexy lookom – tentoraz v šatách LaQuan Smith.

Herečka Megan Fox si na seba obliekla sexy... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Megan Fox Herečka Megan Fox si na seba obliekla sexy model z dielne značky LaQuan Smith.

Foxovú zase sprevádzal partner Machine Gun Kelly a relatívne zriedkavým javom bola aj účasť herečky Brie Larsonovej spoločne s jej životným partnerom. Hviezda hitu Captain Marvel si totiž zvyčajne súkromie stráži. Zdá sa, že tentoraz urobila plánovanú výnimku.

Viac foto si pozrite v galérii a posúďte v našej ankete – aj vy vidíte tú podobu slávnej dcéry a mamy?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #Megan Fox #Paris Hilton #módne ceny #mama #podobnosť #Kathy Hilton

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...