Penny z Teórie veľkého tresku sa vracia ako letuška! Na premiére žiarila a ďakovala

Hoci si ju televízny svet asi už navždy bude pamätať ako Penny z komediálneho seriálu Teória veľkého tresku, herečka Kaley Cuoco sa tejto nálepky zbavuje aj úspechmi v iných projektoch. Jeden predstavila v utorok na slávnostnej premiére.

14.04.2022 00:00
Kaley Cuoco Foto: ,
Herečka Kaley Cuoco oblečená v šatách z dielne Kwiat.
debata

Reč je o seriáli Letuška (The Flight Attendand), s ktorým pred časom pôvabná blondínka zaujala nielen divákov, ale aj seriálových kritikov. A div sa svete, je tu druhá séria. „Nemôžem stále uveriť, že sme sa vôbec dostali k nakrúcaniu prvej série a dokončili ju a teraz odrazu máme hotovú dvojku,“ citoval herečku portál ETOnline.com. „Som nadšená, že môžem osláviť spoločne so všetkými tento moment a to, čo sme dokázali,“ dodala ešte Cuoco.

Herečka Kaley Cuoco oblečená v šatách z dielne...
Herečky Zosia Mamet (vľavo) a Kaley Cuoco...
+3Cheryl Hines (vpravo) a jej dcéra Cat Young na...

Tridsaťšesťročná hviezda dorazila na slávnostnú premiéru v Los Angeles v šatách z dielne značky Kwiat a neprišla sama. Ak by však niekto čakal pánsku spoločnosť, zostane sklamaný. Od rozchodu s druhým manželom Karlom Cookom sa blondínka v spoločnosti nového muža neobjavila. A na premiéru vzala svoju sestru Brianu, s ktorou majú vraj vynikajúci vzťah. Ich spoločný smiech a pózovanie fotografom hovorilo jasnou rečou, že to tak je.

Video

VIDEO: Herečka Kaley Cuoco na premiére 2. série projektu The Flight Attendant.

Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Okrem hlavnej hrdinky na premietaní prvej epizódy nechýbala ani jej kolegyňa Zosia Mamet či herec T.R. Knight.

Projekt The Flight Attendand z produkcie HBO si už počas prvých epizód vyslúžil veľkú pozornosť divákov – zjavne aj preto, že jednou z jeho hviezd bola obľúbená komediálna postava spomenutej a slávnej Teórie veľkého tresku.

Heidi Klum (vľavo) a Sofia Vergara s moderátorom šou America´s Got Talent Terrym Crewsom Čítajte viac Porotkyne talentovej šou ako úplné divy! Heidi Klum kráľovnou noci, ale pozrite sa na Vergaru - TOP!

Blondínka Cuoco však dokázala, že jej herecký register nie je obmedzený len na sitkomovo-komediálny žáner a prilákala ku svojmu talentu aj nových divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #sestra #Kaley Cuoco #The Flight Attendant

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...