Müllerová so šťastným úsmevom na tvári: Dva roky nikde nebola a teraz... aha, ako žiari!

Spája ich dlhoročné priateľstvo, niekdajšie prepojenie takpovediac na rodinnú nôtu, ale tiež láska k dizajnu. Známa slovenská moderátorka Soňa Müllerová sa nedávno vyznala z obdivu k dizajnérovi Marcelovi Holubcovi.

15.04.2022 12:40
Soňa Müllerová Foto:
Moderátorka Soňa Müllerová.
debata

Tvár RTVS sa objavila v nedeľu podvečer v bratislavskej Pradiarni na uvedení novej kolekcie Concréte. Azda nikoho neprekvapilo, že sa usadila do prvého radu vedľa ďalších celebrít. Holubca podporuje dlhé roky a pravdepodobne je aj jej najobľúbenejším tvorcom na domácej scéne.

Druhý ročník Plesu v opere, v roku 2002,...
Moderátorka Soňa Müllerová na Plese v opere v...
+27Moderárorka Soňa Müllerová (vľavo) a Adriana...

„Mám s ním zopár nezabudnuteľných parížskych reminiscencií, ale aj vizuálnych, umeleckých fashion zážitkov z jeho módnych prehliadok. Naposledy v nedeľu v bratislavskej Pradiarni. Bola som nadšená z jeho poslednej kolekcie Concrète a z celkovej atmosféry,“ napísala Müllerová na svojom Instagrame.

zväčšiť Moderátorka Soňa Müllerová a dizajnér Marcel... Foto: Ján Zemiar
JZEM4949 Moderátorka Soňa Müllerová a dizajnér Marcel Holubec.

„Neskrývam nadšenie z toho, že si Marcel aj v týchto náročných časoch udržal svoju vysokú umeleckú úroveň. A že nestratil na svojej dôslednosti, že nepozná skratky na ceste za svojimi métami. Našťastie má zrelé publikum, ktoré to dokáže oceniť,“ doplnila tiež následne moderátorka, ktorej dcéra Ema kedysi s Holubcom randila. Prezradila tiež, že ju nadchlo vyraziť si znovu do spoločnosti. „Dva roky som nikde nebola!“

Herečka Lucia Hurajová nechýbala medzi hosťami...
Majiteľka butiku Slávica a bývalá misska Ivica...
+15Dizajnér Marcel Holubec s herečkou Luciou...

Na prehliadku dorazila Soňa Müllerová v minimalistickej čiernobielej kombinácii, ktorú doplnila výrazná oranžová kabelka do ruky. Počas celého večera nestrácala z tváre úsmev a pôsobila veľmi spokojne. A tiež sviežo a mladistvo. Asi len málokto by pri pohľade na známu moderátorku a jednu z niekdajších televíznych hlásateliek povedal, že minulý rok v októbri oslávila okrúhle jubileum – rovnú šesťdesiatku. Zaspomínať si na jej podoby z predchádzajúcich rokov môžete v našej galérii nižšie. O prehliadke čítajte v nasledujúcom odkaze.

Marcel Holubec, CONCRÉTE Čítajte viac Betón či kov, geometria aj nežné plisé: Holubec predstavil novú kolekciu, otvára s ňou ďalšie dvere

Predovšetkým však odporúčame galérie z najnovšej kolekcie slovenského tvorcu spoločne so zábermi pozvaných celebrít. Aj s nimi postupne ožívajú spoločenské aktivity na domácej pôde.

Modelky v kreáciách z kolekcie CONCRÉTE od...
Modelky v kreáciách z kolekcie CONCRÉTE od...
+14Dámske modely z kolekcie CONCRÉTE od...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #prehliadka #vzťah #móda #dizajn #forma #Marcel Holubec #Soňa Müllerová

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...