Julia Roberts na premiére! Slávny úsmev doširoka a tie nohy... v šortkách predviedla TOP formu

Rozhodne nezaháľa. Herečka a držiteľka Oscara Julia Roberts stihla za posledné mesiace dokončiť nový televízny projekt. Na jeho premiére žiarila po boku hereckých kolegov.

19.04.2022 12:00
Sean Penn jeho kolegyňa Julia Roberts Foto: ,
Herec Sean Penn jeho kolegyňa Julia Roberts prišli na premiéru v dobrej nálade.
debata (1)

Pondelok večer patril v New Yorku premietaniu a slávnostnej premiére prvej epizódy miniseriálu pod názvom Gaslit, ktorý vznikol v produkcii televízie STARZ a v ktorom jednu z hlavných úloh stvárnila práve 54-ročná hollywoodska hviezda.

Julia Roberts sa okamžite po príchode na premiéru pridala ku svojmu kolegovi Seanovi Pennovi a spoločne zapózovali médiám. Následne sa pridali ku nim aj ďalší kolegovia – medzi nimi napríklad herečka Betty Gilpin či herec Dan Stevens. Kvarteto, ktoré budú diváci „stretávať“ pri obrazovkách niekoľko epizód, si atmosféru večera očividne užívalo. Najmä spomenutá Julia bola vo výbornej nálade a servírovala objektívom svoj povestný úsmev.

Zľava: Herci Sean Penn, Julia Roberts, Dan...
Herečka Rebecca Hall na premiére snímky Gaslit.
+4Herečka Julia Roberts odpremiérovala novinku...

Pozornosť si však neuchmatol len on, ale aj forma príťažlivej ikony Hollywoodu, ktorú v minulosti viackrát vyhlásili za najkrajšiu ženu planéty. Julia Roberts sa obliekla do vlneného saka, vesty a šortiek s károvaným vzorom od značky Gucci a v kreácii siahajúcej tesne pod zadok predviedla ukážkové štíhle nohy.

Julia Roberts Čítajte viac Julia Roberts je nadšená zo svojich dvojičiek! Čaká ich vzrušujúce obdobie, opísala herečka

Asi nikoho však neprekvapí, že hviezda neskrýva svoje udržiavané krivky. Aj pred časom na nakrúcaní v Austrálii, kde pracovala na novom projekte s kolegom Georgom Clooneym, ju viackrát zachytili na pláži – či už v plavkách alebo šortkách. Herečka sa môže pýšiť štíhlou postavou a je zjavné, že ju roky udržiava športom. Konieckoncov, veľkým športovým fanúšikom (a mužom s oceľovými svalmi) je aj jej manžel – kameraman Danny Moder.

Herečka Julia Roberts na pobreží Gold Coast... Foto: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
647996100 Herečka Julia Roberts na pobreží Gold Coast maskovaná rybárskym klobúkom, v šortkách a teniskách.

Seriál Gaslit má plánovanú americkú premiéru na 24. apríla, pričom práve Julia Roberts je v centre príbehu inšpirovaného skutočnými udalosťami z čias aféry Watergate ako Martha Mitchell. "Martha bola kedysi celebritou Arkansanu a manželkou generálneho prokurátora Johna Mitchella (Sean Penn), ktorý bol veľkým spojencom a podporovateľom niekdajšieho amerického prezidenta Richarda Nixona. Napriek jej straníckej príslušnosti bola prvou osobou, ktorá verejne vyhlásila poplach na Nixonovu účasť v afére Watergate, čo spôsobilo kolaps predsedníctva aj jej osobného života.

Video
VIDEO: Julia Roberts v šortkách? Fíha, v 54 rokoch má parádne nohy
1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #forma #Julia Roberts #Sean Penn #Gaslit

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...