Nicolas Cage sa starnutiu bráni! Na premiéru rovno od kaderníka? Aha, na jeho nafarbenú hrivu

O jeho novom filme zatiaľ kritici píšu len samé oslavné ódy. Herec Nicolas Cage má dôvod na radosť profesionálny, ale aj v súkromnej sfére. Jednej veci sa však pri tom všetkom ubrániť asi celkom nevie.

21.04.2022 00:00
debata
Herec Nicolas Cage a jeho tehotná manželka Riko... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Nicolas Cage a jeho tehotná manželka Riko Shibata Herec Nicolas Cage a jeho tehotná manželka Riko Shibata na filmovej premiére novinky The Unbearable Weight of Massive Talent.

Hollywoodsky herec a držiteľ Oscara v pondelok večer predstavil na slávnostnej premiére novinku The Unbearable Weight of Massive Talent, pričom po jeho boku nechýbala mladučká manželka Riko Shibata. Japonka, ktorá je jeho v poradí už piatou životnou partnerkou, je od Cagea mladšia o rovných 30 rokov. V súčasnosti dvojica očakáva príchod ich prvého spoločného dieťaťa. Aj na premiére spomenutej snímky sa objavila vo voľných šatách, ktoré už obkresľovali jej tehotné krivky.

Herečka Lily Mo Sheen na filmovej premiére The...
Herečka Tiffany Haddish v kreácii Alexandre...
+2Herec Nicolas Cage (vľavo) a jeho kolega Pedro...

Čo však bilo do očí asi viac než požehnaný stav 27-ročnej Riko, bola vizáž jej slávnejšieho manžela. Cage sa totiž pred objektívmi objavil s čerstvo nafarbenými tmavými vlasmi – havrania hriva, ktorú predviedol, zdobí jeho hlavu už nejaký ten piatok. Je pritom viac než jasné, že nejde o pôvodný farebný tón a Nicolas Cage si necháva svoje vlasy pravidelne farbiť. Zdá sa, že blížiaci sa príchod šesťdesiatky sa snaží zastaviť, ako to je možné.

Paris Fashion Dior H/C Čítajte viac Banderasova krásna dcéra v Paríži! Hviezdou aj bez rodičov, ale mnohí v nej vidia mamu Griffithovú

Vo filme The Unbearable Weight of Massive Talent okrem Cagea uvidia diváci aj herca Pedra Pascala či herečku Lily Mo Sheenovú. Jej meno púta pozornosť najmä u mladšej generácie, ale tiež u všetkých fanúšikov šoubiznisového diania.

Sheen okrem talentovaného výkonu v snímke totiž upúta aj faktom, že pochádza zo vzťahu známej hereckej dvojice. Kým jej mamou je kráska Kate Beckinsale, otcom zase herec Michael Sheen. Talent teda očividne mala po kom zdediť.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #manželka #Nicolas Cage #farbenie vlasov

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...