Nádherná Zendaya opäť 'tlačí' Eufóriu! Ako tvrdo maká? Kolegove slová prekvapia

Zo seriálu Eufória sa stal hit a najmä medzi mladšou generáciou divákov doslova nový kult. Tvorcovia a s nimi predovšetkým hlavné hviezdy seriálu sa zišli v Los Angeles.

22.04.2022 00:00
Zendaya na podujatí ku seriálu Euphoria. Foto: ,
Herečka a producentka Zendaya na podujatí ku seriálu Euphoria.
debata (1)

Hoci diváci po celom svete mohli vidieť už všetky epizódy aj v prípade druhej série projektu, televízia HBO a produkčná spoločnosť sa rozhodli podporiť ešte celú sériu špeciálnym eventom. „For your consideration“ (Na vaše zváženie) – to bol prívlastok podujatia, ktoré prilákalo do priestorov sídla Academy Museum of Motion Pictures väčšinu hereckých predstaviteľov.

Herečka a producentka Zendaya na podujatí ku...
Herec Eric Dane tiež nechýbal na podujatí...
+7Herečka Hunter Schafer v kreácii Maison Margiela.

V ich čele, samozrejme, stála hlavná hrdinka – oceňovaná a kritikmi ospevovaná Zendaya, ktorá je zároveň aj výkonnou producentkou projektu. Talentovaná hviezda ani tentoraz nesklamala fanúšikov jej krásy a štýlu. Módna voľba padla na pánsky oblek z dielne značky Fear of God, v ktorom vyzerala Zendaya ako kombinácia tvrdej biznismenky v spojení so sexy gazelou.

zväčšiť Herec Jacob Elordi v kreácii Prada. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jacob Elordi Herec Jacob Elordi v kreácii Prada.

Dvadsaťpäťročná rodáčku z amerického Oaklandu potom doplnili kolegyne ako Sydney Sweeney, Hunter Schaffer, Maude Apatow či Barbie Ferreira. Nechýbal však ani herec Jacob Elordi či predstaviteľ jeho seriálového otca – herec Eric Dane.

Zendaya Čítajte viac Oscarová móda: Úchvatná Chastain, Zendaya ako moderná Sharon Stone. A čo si to obliekla Kristen Stewart?!

Projekt Eufória sa od svojej premiéry prvej epizódy prvej série teší veľkej diváckej priazni, ale rovnako pozitívne sú aj hodnotenia kritikov. Mnohí tvrdia, že ide o ukážkovú štúdiu a portrét života súčasnej mladej (nielen americkej) generácie, ktorý často nie je vôbec príjemný a najmä generácii ich rodičov veľakrát prináša až pocit hrôzy pri pozeraní sa na to, ako ich deti vlastne často fungujú. V súvislosti so seriálom však nedávno padli tiež obvinenia, že pri jeho nakrúcaní boli prekročené povolené nároky tvorcov na herecký štáb a boli tak porušené regule hereckej asociácie, ktoré stanovujú rozsah či podobu hereckej práce.

Sydney Sweeney Čítajte viac Božský dekolt, nežný pohľad, retro look! Blond kráska z Eufórie sa zmenila na sexy Bardotku

Táto kauza sa dočkala odozvy od viacerých hercov z projektu. Jedným z nich bol aj spomenutý Jacob Elordi. Ten pre magazín Variety uviedol, že aj keď by herec pri práci nemal trpieť, pre neho má veľkú hodnotu tvrdo pracovať. "Každú hodinu, ktorú som osobne vložil do tohto nakrúcania, vidím, keď pozerám show, a cítim tú tvrdú prácu, keď idem po ulici a ľudia náš seriál milujú. To bol vždy môj sen, takže pracovať dlhé hodiny je pre mňa ako najväčšia radosť. A fakt sa o nás starajú, sú ako moja rodina. Ak ja pracujem dlho, Sam (pozn. Levinson – autor predlohy a režisér) pracuje dvakrát tak dlho, Zendaya pracuje trikrát tak dlho. Sme v tom všetci spolu, vyhlásil Elordi.

Video
VIDEO: Keď medzi kolegami skáču iskry: Zendaya a Tom Holland to neutaja

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #hit #HBO #Zendaya #kult #eufória #Eric Dane #Jacob Elordi

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....