Pallová na Drobovej svadbe v mini, všetky oči na ňu... a potom padol pohľad na šaty Heleny Vondráčkovej!

Uprostred týždňa, no s patričnou pompou a parádou sa konala svadba známej slovenskej prominentky - riaditeľky Fashion TV Gabriely Drobovej. Nechýbali na nej ani mnohé známe tváre.

21.04.2022 18:06
debata (8)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova)

Blondínku, ktorá už roky žije vo vzťahu s podnikateľom Karolom Rumanom a ktorá túto ich lásku spečatila aj pred oltárom, prišli podporiť mnohé jej dlhoročné kamarátky. Radí sa ku nim aj lekárka Alena Pallová. Počas uplynulého víkendu sa nachádzala ešte na dovolenke v Dubaji, sobáš svojej kamošky si však ujsť nenechala.

2021 MET Museum Costume Institute Benefit Gala Čítajte viac Jednoducho úchvatná! Svadobné šaty Beckhamovej nevesty vzali dych a jej vizáž? Inšpirovaná slávnou kráskou

Kým na obrad do kostola dorazila Pallová v čiernych kožených nohaviciach a tope, na večernú párty pre svadobčanov už vytiahla o niečo (lepšie povedané o pár desiatok centimetrov) odvážnejší outfit. Kombinácia minišiat s volánikovým kabátikom od Marcela Holubca bola neprehliadnuteľná. Blondínka zvolila aj ukážkové líčenie a úpravu vlasov aĺa bábika. Bol to však celkom zjavne jej zámer. Sama seba takto nazvala aj na sociálnej sieti na Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova)

Ak si však niekto myslel, že Pallová je jediná, kto si trúfne na odvážnejšie šaty, mýlil sa poriadne. Prekvapenie si v tomto smere pripravila aj česká speváčka Helena Vondráčková. Dáma, ktorá tento rok v júni oslávi 75. narodeniny, sa predviedla v sieťovaných čiernych šatách.

Samozrejme, všetko, čo malo, zostalo skryté – aj tak však išlo o jeden z odvážnych modelov akcie, na ktorej nechýbala napríklad ani moderátorka Jasmína Alagič, jej manžel Rytmus či ďalšie známe tváre domáceho šoubiznisu.

A viete, že nevesta Gabriela Drobová sa vydávala v nohaviciach? Viac si pozrite na záberoch na nasledujúcej strane.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Instagram #Alena Pallová #sieťované šaty #Helena Vondráčková #minišaty

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...