Keď ide vojvodkyňa Kate do kostola, vždy je načo pozerať. Ale toto sme už raz videli...

Na počesť vojakov z Austrálie a Nového Zélandu, ktorí padli v prvej svetovej vojne, sa už niekoľko dekád pripomína takzvaný Anzac Day. Bohoslužbu, ktorá sa pri jeho príležitosti konala, navštívil aj princ William s očarujúcou manželkou Kate.

26.04.2022 17:00
Vojvodkyňa Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge pri príležitosti osláv Anzac Day.
debata

Vojvodkyňa už tradične zaujala, keď sa pred objektívmi a farníkmi objavila v bielej kreácii z dielne Alexander McQueen doplnenej klobúčikom z buklé materiálu. Srdečný úsmev, pozdravy a pár fráz prehodených aj s novinármi – Kate bola opäť v dobrej nálade a bezchybnej stylingovej forme. To, konieckoncov, platí pre veľkú väčšinu podujatí, na ktorých sa manželka britského následníka trónu zúčastňuje.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge pri príležitosti...
Princ William a vojvodkyňa Kate z Cambridge sa...
+2Vojvodkyňa Kate sa usmieva pri stretnutí s...

V prípade pondelňajšej účasti na bohoslužbe vo Westminsterskom opátstve si však všimli znalci štýlu aj jeden dôležitý detail – biely model z dielne Alexander McQueen nemal na verejnosti premiéru. Rovnaké šaty si trojnásobná mama obliekla pred pár rokmi – dokonca sa spájajú s dôležitým momentom v živote jej prostrednej ratolesti – princeznej Charlotte. Práve na jej krste mohla verejnosti vidieť Kate v identickom modeli. Šaty pritom vojvodkyňa obliekla aj v roku 2015 aj v roku 2017.

Štyridsaťročná vojvodkyňa je známa reycklovaním svojich módnych kúskov a ich nosením pri viacerých príležitostiach. Rovnako sa popri luxusných značkách neobáva siahnuť ani po modeloch z masového predaja a za pár eur (v jej prípade libier).

Vo svete európskej šľachty nie je jediná, viac si pozrite v našich galériách.

Švédska kráľovná Silvia počas vyhlásenia...
Švédska korunná princezná Victoria v šatách...
+4Španielska kráľovná Letizia na zábere zo 17....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #šaty #recyklácia #Alexander McQueen

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...